Sami Puro

Kiinnostaako FSnordic paita?


54 viestiä aiheessa

Olemme tilaamassa FSN:n henk.kunnalle paitoja, ja tilaushan tulee sitä halvemmaksi mitä suurempi se on. Eli olisiko käyttäjillä kiinnostusta myös saada FSnordic-logolla varustettuja pikeepaitoja?

 

Paita on malliltaan lyhythihainen pikeepaita, valmistaja B&C. Malli sopii miehille ja naisille. Kokohaarukka S-XXL. Paidan väri on valkoinen, johon on brodeerattu eteen vasemmalle puolelle noin.10 cm kokoinen FSnordicin (uusi) logo. Eli paidan on tarkoitus olla siisti ja hillitty, jota voi pitää muuallakin kuin kotona simuillessaan.

 

 

Arviohinta on noin 27-30 eur / kpl, ehkä hieman allekin, riippuen tilausmäärästä. Paidat olisi noudettavissa 7.10. Virtuaalitaivas 2006-tapahtumasta Helsingistä. Postitus onnistuu myös, mutta sen kulut (paketti + pk) lisättäisiin hintaan, eli muutamia euroja. Paidan lopullinen malli on vielä auki. Mutta alla on kaksi eri vaihtoehtoa B&C:n valikoimasta, molemmat ovat "ominaisuuksiltaan" samanlaisia puuvillapaitoja, toisessa on vain hihoissa ja kauluksessa siniset tehosteraidat.

 

[ attachment removed / expired ] [ attachment removed / expired ]

 

Tässä vielä logo, olkoon näin vaikkapa julkisessa ensiesittelyssä  ;)

 

[ attachment removed / expired ]

 

 

 

Laita äänesi ylös jos olet kiinnostunut. Paitatilaus lähtee jo ensi viikon alussa, joten aikaa on rajoitetusti. Eli paitoja tilaan jokatapauksessa, mutta kokohaarukka pitää saada ensin selville. Ja tietysti jos tähän tilaukseen ei ehdi mukaan, niin myöhemmin on mahdollisuus tehdä toinen kierros.

 

 

 

P.S. Tosin tuo antamasi ääni ei ole sitova, koska siitä ei näe että kuka on äänestänyt. Tämä on vain tilausmäärän ja kokojakauman kartoitusta varten. Ja kuten sanottu, myöhemmin voidaan tilailla lisääkin.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tosi tyylikäs tuo oikeanpuolimmainen paita, eikä logossakaan valittamista. Tuohan olisi ihan pakkohankinta. :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllä kiinnostaa, ja ehkä olen tulossa myös tuonne tapahtumaan 7.10 joten täytyykin varata vähän ylimääräistä rahaa mukaan.  :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tapahtumaan ollaan melko varmasti tulossa ja tuollaisen paidan voisi kyllä nappaista sieltä mukaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Heh, kiva paita, mutta enpä ainakaan vielä taida ostaa :). Hienompi logo toi uus! Mulla tulee mieleen Finavia'n logo :D.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei ole muuten logo ensiesittelyssä. Se on ollut jo muutaman päivän VF:n sivuilla, muuta asiaan. KYLLÄ kiinostaisi tuollainen paita (oisko pitkähiasena?). Tapahtumaan en pääese, mutta postitse kyllä tilaisin. Toi siniraitanen on ehkä hieman liian merimiesmäinen, pidän enemmän kokonaan valkoisesta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ehdottomasti ostan tuommosen paidan, jos tulee saataville. Tuo oikeanpuoleinen malli on minusta siistimpi.

 

Tero

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mutta alla on kaksi eri vaihtoehtoa B&C:n valikoimasta, molemmat ovat "ominaisuuksiltaan" samanlaisia puuvillapaitoja, toisessa on vain hihoissa ja kauluksessa siniset tehosteraidat.

 

Ei minulla vain näy mitään paitamalleja tuossa viestissäsi. ::)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hejsan!

Kiitos vaan.

Uskaltaisikohan sanssata tuohon M kokoon ja tuohon siniraitaiseen.

Sehän on niin siisti, että sitä voisi pitää vaikka omissa hautajaisissaan.

Jos sen sais kohtuu kustannuksin tänne Norrköpingiin, niin mikäpä siinä.

Jos kuitenkin tämä paita sattuisi olemaan liian pieni, niin sitten täytyisi vain ostaa uusi ja seuraava koko.

Osoite on:

Esa Sulanko

Blockstensgatan 8

603 86 Norrköping.

Sverige.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hienoja olisi molemmat kyllä. Harmi vain tuo suht suuri hinta, minkä ymmärtää tälläisissä tilauksissa, mutta nyt ei taida olla mahdollisuutta. Ehkä joskus onnistuu.

Onko tietoa koska uudelle logolle tulee sivustolla käyttöä?  ::)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

uudet sivut tulee hopefully viim 7.10.

 

ja yritetään painaa hinta sinne 25e tuntumaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mitä, mitä! Joko "kauppa" on jo kiinni? Hieno muki kaipaa hienoa paitaa seurakseen....

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Laitoin jokaista kokoa muutaman extran kyllä myös tilaukseen (siis eiliseen tilanteeseen nähden). Yhteensä 50 kpl, koot jaoteltuna osapuilleen pollin mukaisesti.

 

...sorry, koska aikataulu painaa päälle niin piti laittaa tilaus vetämään mahd.pikaisesti ;)

 

 

Palaan asiaan kunhan tilaus ja toimitusaika varmistuu jne. Toivon ettei suuri määrä aiheuta ongelmia aikataulullisesti. Huomenna viisaampia ....

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

minkä muun mallisia paitoja sitten on?  ...ilman hihoja?  ilman keskiosaa, eli pelkät hihat ja kaulus? ;D  Nojoo, toi nyt ei olekaan tarkoitus olla mikään teinix-gangsta paita, vaan sellainen siisti versio. ;)

 

 

p.s. useampi on kysellyt privaatisti paidoista. Koska aikataulullisesti tällä asialla oli kiire (päätarkoitus oli siis saada paidat Virtuaalitaivas-tapahtumaan henk.kunnalle), niin tilausmäärä jäi rahtusen pieneksi (~50kpl + staff-paidat erikseen). Paidan voi hankkia ko.tapahtumasta, ja ne mitä sieltä jää yli voi sitten tilata jälkikäteen jollain sovittavalla menetelmällä, mutta periaatteella "nopein ensin". ...eli ei ennakkovarailuita, koska tässä vaiheessa on mahdoton tietää että kuinka paljon niitä jää tapahtumasta yli. Mutta kuitenkin paitoja VOI tilata myöhemmin uudestaankin, tosin taas sellainen ~30-50 kpl on järkevä tilausmäärä ettei yhden paidan hinta nouse liian isoksi - koska tietty hinta halutaan pitää samana myöhemminkin. Ja varmaan lisää tilataankin myöhemmin jos kiinnostus on riittävää ja tämä paita on laadullisesti hyvä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään