Guest Väpä

Ruudunpäivitys alhainen Fs2004.

4 viestiä aiheessa

Terve,

 

Pientä ongelmaa pukkaa. Nimittäin tuo FPS on iha liian alhainen(n.15fps) täältä ladatulla EFHK(low end textures). Myös muutenkin fps aika alhainen laskeutuessa alkuperäisille kentille. Onko simussa joku vipunen mistä saisi enenpikin potkua ? Itse kun yritin niin eroa ei näkyny vaikka koikeilin monia asetuksia poistaa, edes AA:n poistaminen ei auttanut. Onko ainut apu tähän raudan päivitys, muistia lisää vaan...?

 

Koneen hardware: Amd 64 3000+, 1024mb, Nvidia 7600Gt.  Fs2004 on simu siis ja versiona toimii 9.0. Krafiikka asetukset on 1280x960@32 ja about medium tai low muut.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ihmevipua, mistä tulisi tsadaam lisää FPS:a ei ikävä kyllä ole :-\

Tuohon auttaa joko rautapäivitys tai asetusten laittaminen pienemmälle. Tarkista ettei ole ylimääräisiä ohjelmia päällä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos se tosiaan on alhaisempi kuin pitäisi, niin voi vika olla ehkä sama kun tässä.

 

Vika ei tosiaan ole tuossa (tarkistin). Imaisin tässä Florian Kreuzerin "The Ultimate panelin" Boeing 737:lle ja lisäsin sen simussa olevaan koneeseen (korvasin entisen). Paneeli on ihan hyvännäköinen ja toimii myös luotettavasti. Oli vain pieni yllätys, kun EFHK:lla framet tippuivat välille 1-4! Siinä vauhdissa lentokoneesta tuli käytännössä käyttökelvoton.

 

Vika ei ole tietokoneessa (se on vuoden vanha ja paljon tehokkaampi kuin fs9 edellyttää) ja toimii kyllä sujuvasti miltei kaikkialla muualla (myös tämän paneelin kanssa). Olisikohan EFHK-maisemassa tai sitten itse paneelissa tai niiden keskinäisessä yhteensopivuudessa? Samantapainen ilmiö esiintyy myös Hawaijin maisemapaketin kanssa Honolulun kentän alueella (ilman tätä paneeliakin eli kaikilla lentokoneilla), mutta siellä framet sentää ovat päälle 4.

 

Taitaa olla niin, että koneen pitäisi olla 5 vuotta uudempi kuin simu, jota se kaikkine lisukkeineen yrittää pyörittää, jotta homma kaikkialla varmasti sujuisi jouhevasti?

 

Pekka

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään