Lauri Lahtinen

Simu hidastelee tietyin aikavälein

4 viestiä aiheessa

Moro!

 

Otsikon mukaisesti on tullut jälleen pientä ongelmaa simuni kanssa. Lennän suurimmaksi osaksi PSS:n A320-paneelilla ja iFDG:n A32S-sarjan koneilla.

 

Ongelma: Normaalisti lennettäessä framet pysyttelevät 5-20, lennon vaiheesta riippuen. Kuitenkin hiljattain on ilmennyt ajoittaista huomattavaa hidastumista. Eli voin lähes tulkoon kellosta laskea tietyn ajan (ehkä 10s), jolloin simun framet putoaa pariksi sekunniksi ihan nollille. Ärsyttävää etenkin laskua ja lähestymistä käsin lennettäessä (juu, voi sitä bussia käsinkin ohjata  ;D;)

Viimeisimpiä uusia lisäosia (joiden jälkeen suunnilleen ongelma on alkanut ilmetä. HUOM! syy voi olla myös jossain ihan muuallakin..) :

 

  • Cloud9:n demo Amsterdamista (päivitys mukana). Tämä on jo poistettu - tosin manuaalisesti (ei löytynyt uninstalleria =/).
     
  • AVSIM:ista löytyvä Munich2004 scenery, ja sen mukana tullut ActiGate-moduuli. Molempia muutaman kerran käytetty, jonka jälkeen molemmat poistettu manuaalisesti.

Tietääkö kukaan jotain muuta tunnettua mahdollisen ongelman aiheuttajaa simussa, tai onko jotain muita kikkoja propleeman poistamiseksi?

 

Muuta oheistietoa: Tänään päivällä virustorjuntaohjelma vanhentui, ja uusia (ilmaisia) olen kokeillut. Hetken aikaa kone ehti kuitenkin olla suojaamattomana, ja joutui haittaohjelmien valtaamaksi. Vikasietotilassa ajoin Lavasoftin Ad-Awaren ja Windows Defenderin. Olisiko kellään suositella jotain hyvää virustorjuntaohjelmaa? Mieluiten halpaa, tai - aina paranee - ilmaista?

 

Suuret kiitokset !!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Olisiko kellään suositella jotain hyvää virustorjuntaohjelmaa? Mieluiten halpaa, tai - aina paranee - ilmaista?

Suuret kiitokset !!

 

http://www.free-av.com/ Itellä ainakin toiminut hyvin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Noniin! Muutamien toimenpiteiden jälkeen sain simun jälleen kuntoon.

 

Epäilen syyksi Cloud9:n Amsterdamia. Ajoin uninstallerin Lisää/poista sovellus- valikon kautta, päivitin varmuuden vuoksi vielä uudelleen näytönohjaimen ajurit ja directX:n. Nyt toimii  8)

 

Kokeilin tuota Tonin suosittelemaa virustorjuntaa ensin Mbnetin kautta saatavalla mallilla -> ei toiminut. Tuolta AntiVirin kotisivuilta hain uusimman version -> toimii ja koneeni on saanut uuden torjuntaohjelman  :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään