Jukka Palander

Ongelmia Joystickin tunnistamisen kanssa

9 viestiä aiheessa

Kone ei tunnista joystickkiä kytkettyäni sen usb porttiin, tulee vaan ilmoitus oikeaan alakulmaan että kone ei tunnista porttiin kytkettyä laitetta. Näin on tapahtunut ennenkin mutta yleensä olen selvinnyt käynnistämällä koneen uudelleen ja kytkemällä heti koneen käynnistyttyä joystickin porttiin. Nyt ei enää koneen uudelleen käynnistys/koko sammutus hyödytä mitään, vaan kone sanoo kylmän viileästi ettei tunnista joystickkiä. Minun taitoni alkavat olla lopussa, siispä kysyn teiltä nyt apuja.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Toimiiko kaikki muut laitteet KO portissa / porteissa?. Jos toimii niin Win Xp ei löydä sopivaa ajuria ohjaimellesi. Käytä valmistajan antamia ajureita!

 

T: Mika

 

Edit: Koita poistaa "ohjauspaneelin" avulla kaikki peliohjaimet, ja asenna sitten ne uudelleen?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Huomasin juuri että minulla ei menekään hiiri eikä näppis usb:llä koneeseen, joten siis kaikki usb porttini ovat avoimet.

 

Edit: Hain netistä ne valmistajan ajurit mutta ei silti toiminut.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos osaat käyttää koneesi BIOS asetuksia, eli asetuksia jotka määrätään koneen käynnistysvaiheessa?, niin mene BIOS:iin ja etsi USB kohta! Laita se päälle ja automaattiseksi! Jos taas olet varma ettei BIOS- asetuksesi ole muuttuneet sen jälkeen kun ohjain vielä toimi?, niin en suosittele että muuttaisit BIOS:in asetuksia! On tärkeää että tietää mitä BIOS:issa tekee! jollei tiedä niin ei kannata kokeilla! Vaikuttaa kuitenkin että USB porttisi ei osaa tunnistaa siihen kytkettyä laitetta, joka viitaisi ettei USB:n tunnistaminen ole päällä?

 

T: Mika

 

Tuntuu sittenkin siltä että USB- porttisi ovat kunnossa! Koita siis poistaa KAIKKI peliohjaimet ohjauspaneelin "peliohjaimet" kautta ja yhdistä ne uudelleen!

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Koitapa irroittaa ohjain, poistaa sen ajurit, käynnistää kone uudestaan, asentaa ajurit (käynnistää uudestaan jos käsketään) ja sitten vasta kytkeä ohjain uudestaan, koneen ollessa käynnissä (koskee ainosataan USB:tä).

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hain ajurit uusiksi ja asensin ne vielä vanhojen päälle, kone ei vieläkään meinannu aluksi tunnistaa ohjainta. Uudelleen käynnistys ja simpsalapim, ohjain toimii. En tiedä miksi ohjain eilen toiminut samoilla ajureilla mutta nyt toimii. Suuret kiitokset kaikille auttaneille! :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään