Guest ckur

FS2004 joystick asetukset

1 viesti aiheessa

Elikkäs menin sitten ostamaan tuon FS 2004:n ja ongelma on seuraava. Vaikka muutan settings/ joystick sensitivities valikosta peräsimen herkkyyttä niin tuo ei tunnu vaikuttavan mitenkään, vaan cessna pyörähtää radalla ympäri jo pienestäkin peräsimen liikkeestä. Ja kun vaihdan siihen advanced täpän, muutan asetuksia ja sitten katson joystickin asetuksia ja tule takaisin polkimien asetuksiin niin se on vaihtunut taas simple kohtaan (polkimina CH Pro pedals).

 

Lisäksi kun laitoin joikkarin (Saitekin X52) rullaan korkeusperäsimen trimmin niin tuo ei tunnu jostain syystä reagoivan vaikka asetus ruudussa tuon hyväksyykin. Eikä tässä vielä kaikki... Joikkarin napeille on ilmeisesti ohjelmoitu toimintoja valmiiksi, mutta ne eivät näy tuossa asetukset ruudussa joystik kohdan alla lainkaan, miten ne saa poistettua (muuten kuin yksitellen poistamalla)? Olen tehnyt saitekille noita profiileja ja niihin laittanut noita simulaattorin näppäinkomentoja, mutta nyt ne eivät tunnu menevän perille, ehkä siksi että peli käyttää noita valmiiksi ohjelmoituja joikkarinappuloitaan.

 

Eli pitääkö asentaa uusiksi peli, vai onko jotain mitä voisi tuolle tehdä? Tikun ja polkimien kanssa ei ole ollut tätä ennen esim IL-2:n kanssa ongelmia.

 

t: CH

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään