Guest fly_boy

mistä saisi payware koneita

6 viestiä aiheessa

kyllähän minä tiedän että simmarketista saa paywarekoneita, mutta olisiko joku muukin.. en tajunnut tuota sydeemiä tuolla, eikä verkkokauppa.comistakaan löytynyt mitään kivaa.. lähinnä hakusessa olisi joku kiva hävittäjä..

 

joten kertokaahan mistä muualta niitä saisi?!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuotteen tekijän omilta sivuilta. ::)

 

Simmarketin systeemi on oikeasti helppokäyttöinen, rekisteröidyt sinne ja sitten ostat haluamasi tuotteen. :P Katso ohjeita jos et muuten tajua. Jos et tuosta selviä, niin ei sinun kannata ostaa monimutakisia paywarekoneitakaan.

 

Nämä kysymyksesi alkavat vähitellen tympäistä, kun koko ajan kyselet sellaisia asioita joista olisit itse selvinnyt pienellä vaivalla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hävittäjäpuolella paywarea löytyy ainakin Cloud9:ltä (F-104, MB339 ja F-4 Phantom II on tulossa) ja Lago on tehnyt F-16 Falconin .  IRIS Flight Simulation Softwaren (ent. DSB) ja AlphaSim:n valikoimista löytyy sitten enemmänkin valinnanvaraa. Captain Sim:n MiG-21:tä ovat monet kehuneet, samoin kuin Cloud9:n F-104:ää. Kannattanee tutkia foorumeita ja etsiä arvosteluja ennen ostopäätöksiä.

 

Freewarena löytyy myös monia katsastamisen arvoisia, esim. Kirk Olssonin F-16, Mirage F-1 ja F-86 Sabre. Coral FLT:ltä löytyy ilmainen F-15 Eagle. Ja monia muita löytyy varmasti osoitteista Avsim.com ja Flightsim.com kun vain etsii...

 

-Esa

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Missäs se Janin tekemä lista on? Se on mielestäni hyvä kun vähän luokiteltukin valmistajia. :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään