Pekka Holopainen

Simu alkoi kaatuilla Kuubassa

3 viestiä aiheessa

Asensin muutama kuukausi sitten Toni Agramontin Cuba2004-maiseman, joka käsittää koko Kuuban alueen ja sisältää useita kaupunkeja ja kenttiä sekä meshit Kuuban itä- ja länsiosille (Ms_cuba_W/E.bgl). Lentelin siellä ympäri Kuubaa ja kaikki näytti toimivan ok.

 

... kului muutama kuukausi ja asensin lisää kaikenlaista mm. kaikki Project Hawaiin maisemat ja kentät. Niissä näyttää olevan samoja Novan tekstuureja, joita Kuuba2004:ssakin käytetään. Eilen kokeilin pitkästä aikaa lennellä taas Kuubassa ja huomasin, että Simu kaatuu aina Havannasta 100-200 km länteen mentäessä. Hups, sattui suunnistusvirhe. Piti sanomani itään, kaakkoon  tai etelään eli joka tapauksessa Havannasta saaren kaakkoispäätä (Santiago ym.) kohti.

 

Kokeilin dat-tiedoston nollausta, maiseman paikan vaihtoa addon scenen valikossa ja lopulta maiseman uudelleen asennusta - turhaan. Kaatuu aina suunnilleen saman matkan päässä Kuuban pääkaupungista länteen. Vika lienee kyseisessä maisemassa tai jossain toisessa, joka ei ole jotenkin sen kanssa yhteensopiva, sillä maiseman poisjättäminen addon scenerystä lopettaa kaatuilun.

 

Etsin vielä Easy Clenerillä tuplatiedostoja, joiden olen aiemmin huomannut aiheuttavan kaatumisia, mutta en löytänyt niitä.

 

Pekka

 

P.S. Hawaiin maisemassa Honolulun kentän lähellä framet hyytyvät 2-3 sekunnissa. Ei oikein enää tunnu luonnolliselta tuolla tasolla lentäminen. Kuuluuko asiaan vai mistähän voisi etsiä vikaa? Kone on vajaan vuoden vanha P4 (3MHz, 1GB ja AtiX600), jonka pitäisi kyllä riittää pyörittämään fs2004:sta kaikilla herkuilla (on riittänytkin muualla tähän asti).

 

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Minulla tapahtui sama kaatuminen noilla maisemaosilla lennettäessä Havannasta länteen.

 

Syytä kaatumiseen en tiedä jotan poistin lisäosan.

 

yES

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Minulla tapahtui sama kaatuminen noilla maisemaosilla lennettäessä Havannasta länteen.

 

Syytä kaatumiseen en tiedä jotan poistin lisäosan.

 

yES

 

Näin meikäkin on tehnyt joillekin huonosti tehdyille? maisemille. Tässä alkoi kiinnostaa se, että se toimi muutama kuukausi sitten ihan ongelmitta. Mikä ihme sen jälkeen on saanut tuon kaatumisefektin esille? En ole tehnyt maisemaan niin mitään muutoksia. Muita maisemia on kyllä tullut sen jälkeen asenneltua. Olisikohan syy niissä tai paremminkin näiden keskinäisessä yhteydessä?

 

Pekka

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään