Guest moog

Kadonneet opasteet EFHF:llä (FISD Malmi 2.0).

4 viestiä aiheessa

Omituisen ongelman olen kohdannut tuolla Malmilla; Kun päivitin sceneryksi tuon FISD Malmi 2.0:n (sekä 2.01 patchin), katosivat kentältä rullausopasteet ja papi-valot. FS9:n default atc:kin tuntuu ne hukanneen, sillä rullausohjeet tulevat tyyliin "taxi to gate via taxiway" (mutta ei mitään mainintaa, minkä taxiwayden kautta pitäisi rullata).

 

Aluksi tuntui kentän koordinaatitkin olevan mitä sattuu, ja koneet rullailivat iloisesti pitkin nurmikoita. Oma konekin löytyi aloituksessa kerran aidan takaa kentän ulkopuolelta. Tämän ongelman sain korjattua jollain soveltuvalla AFD-filulla (en tähän hätään muista mikä), mutta nuo opasteet ja papi-valot pysyvät kateissa vaikka mitä kokeilisi.

 

Toinen omituisuus on Malmin luminen maisema. Vaikka näin huhtikuussa muu virtuaalinen pääkaupunkiseutu näyttää olevan jo suht vapaa valkoisesta peitteestä, rullaillaan tuolla Malmilla yhä komeiden kinosten keskellä. Nurmen saa kyllä esiin, jos kääntää simusta seasoniksi kesän.

 

Olisiko ideoita, mikä tuossa mättää?

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Koneiden rullaus nurmikolla taas on syytä huonosta/viallisesta/puuttuvasta/ AFCAD filestä. Katso ettei sulla oo käytössä duplikaattia, ja käytäthän FINN-AFCADSin mukana tullutta :)

 

FinnAfcadsin mukana tuleva on Malmin ykkösversiolle...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

PAPI valot on tehtäessä jo unohtunut/jätetty pois, se ei ole bugi (it's a feature :D ). Lunta on myös EFHK:lla jos on simusta asetuksissa "spring". Sekin on ihan tehty siihen sceneen, en tosin muista koska simussa vaihtuu spring summeriksi. Koneiden rullaus nurmikolla taas on syytä huonosta/viallisesta/puuttuvasta/ AFCAD filestä. Katso ettei sulla oo käytössä duplikaattia, ja käytäthän FINN-AFCADSin mukana tullutta :) Rullausopasteista en tiedä, meneekö samaan kategoriaan kuin PAPIt.

 

Kuten todettua, nuo koneet sain rullailemaan oikein päivittämällä tarkoituksenmukaisen AFCAD-fileen.

 

Mutta opasteiden puuttuminen hämää. Papi-valojen puutos on siis feature... Onko tuo rullausopasteidenkin puuttuminen feature, vai näkyykö ne muilla ok?

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Omituisen ongelman olen kohdannut tuolla Malmilla; .........

Kumpa kaikki vaan kirjoittaisikin ongelmat näin hyvään muotoon kuin Marko. Hyvin selvennetty, esimerkkejä, hyvä otsikko jne. Tällaista on jo ilo auttaakkin. Noh, nopeat syö hitaat. :)

 

P.S tervetuloa foorumille...

 

Keke

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään