Guest juusovirtanen

Kauppoja

6 viestiä aiheessa

Iltaa olen uusi käyttäjä flight simulaattorissa niin missä myydään lisäosia siis netissä ja suomessa ;) ;) :-[ :-[

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Suomessa lisäosia myydään ainakin verkkokaupassa. Lisäksi olen nähnyt lisäosia joissakin pelikaupoissa, mutta ne ovat yleensä sekundaa (Abacuksen tuotteita).

 

Netissä myydään aika monessakin paikassa. Isoimmat paikat ovat ehkä www.flight1.com, www.simmarket.com (vaatii ilmaisen rekisteröitymisen) ja http://www.aerosoft.com/shop-re_s/flight_simulation.html. Jotkut lisäosien valmistajat myyvät tuotteitaan myös omilla sivuillaan. :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Simware on todellakin todella toimiva kauppa. Tilisiirrolla maksettaessa on kuitenkin vain mahdollista hankkia boxi-versio. Tuotteet tulevat parissa päivässä kuitenkin ovelle, kunhan vain raha on mennyt perille asti.

 

Toinen tilisiirrolla toimiva on Simmarket. Aivan yhtä luotettava ja hyvä kuin edelle mainittu. Heillä ei tosin ole mitään hölmöjä rajoituksia eli tilisiirrolla saa myös download-version.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onkos kenelläkään kokemusta miten Visa Electron toimii noissa ulkomaan nettikaupoissa (Flight1, Aerosoft, Simflight/ware/market)? AlphaSimillä ainakin vissiin on käytössä näppärä Verified by Visa -systeemi, jossa Electronkin toimii.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään