Guest Wingman

FX Modarit

5 viestiä aiheessa

- Onko saitilla ketään, joka olisi modaillut koneiden FX efektejä. Kyse olisi ongelmasta: Miten saadaan suoraan Notepadilla Alt säätö efektille, esim. liekki, koska perus sijoitus-parametreissä, ei mainita kuin, Long. Lat. Vert. ( Eka vie miten sattuu, toka Y -+ kolmas X -+)

 

Xml. muoto kyllä mainitsee moniakin säätöjä, mutta muutos FX. muotoon on tehtävä bgl comp. prosessilla, eikä itellä ainakaan sdk:n ohjeilla skulaa.

 

Eli miten hitossa säädetään FX. listauksen alt. koska muutkin säädöt ovat kuitenkin rivillä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Miten saadaan suoraan Notepadilla Alt säätö efektille, esim. liekki, koska perus sijoitus-parametreissä, ei mainita kuin, Long. Lat. Vert. ( Eka vie miten sattuu, toka Y -+ kolmas X -+)

 

Tuossahan sen juuri sanot. Eli vert-arvoa nostamalla efektin näkyvä osa siirretään ylöspäin suhteessa aircraft.cfg:ssä tapahtuvaan efektin sijoittamiseen nähden... Mutta muistathan, että muokatut efektit eivät päivity simun ollessa käynnissä, vaan jos käytät samaa nimeä muokatulle efektille, se näytetään simun uudelleen käynnistämiseen asti siinä muodossa, kuin se oli ennen muokkausta. Tästä johtuen tekemäsi muutokset eivät välttämättä näyttäisi toimivan, vaikka ne simun restartin jälkeen toimivatkin...

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Menee nyt kyllä henkimaailman hommiksi. Olen kokeillut useilla eri koneilla ja buuttaillut simun aina uudelleen.

Elikkä tuon ekan paran muutos ei liikuta efektiä mihinkään, toinen siirtää ylhäältä konetta katsoessa koneen pituus suunnassa, sekä kolmas siipi suunnassa. Alt pysyy itsepäisesti samana.

 

Voisiko joku emitteri olla lukittu korkeus suuntaan. Mutta miksi homma ei toimi muissakaan efekteissä ?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hetkinen, nyt yhtäkkiä tuli mieleen sellainen, että olikohan savuilla semmoinen juttu, että niissä ei jo(t)ku(t) axisin muutokset toimineet. En mene kyllä vannomaan, kun siitä on varmaan vuosi aikaa, kun viimeksi efektien kanssa olen pelaillut, mutta yhtäkkiä heräsi tuollainen peikko mieleen. Savuako väännät, vai mitä?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

- Joo, savuapa hyvinkin. Elikkä vanhaan beechcraft twiniin pöllähdykset + lieskat pakoputken päähän. Efektissä on muutama eri vaihe, vaalea ja tumma pöllähdys, kiinteämpi savuvana, sekä lieskan läpätykset.

 

- Efekti on ok, sekä liikkuu X / Y suunnassa moottorin kohtaan, mutta piruilee, koska sivukuvassa liekki on n. 10 senttiä pakoputken päällä, eli pienestä kiinni.

 

- Tuo Alt, eli korkeus koneen referenssipisteestä ei muutu minkään arvon muutoksella, eli pysyy nollassa.

  Lisäksi tuo kolmas vertical säätö liikkuu koneen siipisuunnassa, siis kärjestä kärkeen, joten ei tunnu vertikaalilta,

  ainakaan tuossa tasossa.

 

- Olen kokeillut myös eri koneiden Lights osioilla ja samaa vikaa, vaikka selvästi parametreissä näyttäisi olevan ylös/alas siirto.

 

- Voisiko tämä nyt kuitenkin olla jokin "Modules" vika, eli simun puolella? Pitää kai katsella efektejä sitten vain määrätystä kulmasta?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään