Guest Maikkel

Polkimien rakentaminen!

5 viestiä aiheessa

Oon tässä jonkun aikaa miettiny polkimien rakentamista kun toi lentely on jotenki ankeeta ilman niitä, kun ei tikussakaan (CH fighterstick) oo tuota peräsin akselia. Kaupasta ostettu maksaa melko runsaasti ja muutenkin nyt ois koulun teknisessä mahdollisuus tehä, muuten ostaisin varmaan käytettynä mutta ei ny keksi mitään muutakaan työtä teknisessä niin toi vaikuttaa ihan hyvältä.

   

Eli ois ajatus rakentaa sellane jossa ois jonkunsortin tanko jonka molemmissa päissä polkimet tanko on akseloitu keskeltä puualustaan jossa on potentiometri ja keskelle palauttava jousi. Eli aika yksinkertane, mutta mietin tässä et kannattaako ne polkimet kiinnittää myös "raiteisiin" niin et ne pysyis mahdollisimman suorassa koko ajan vai onko turhaa hienostelua? Eli idea on et mitä yksinkertasempi sen parempi, koska ei oo kauheen paljoo aikaa rakentaa sitä. Varvas jarruja ei oo tarkotus laittaa ollenkaan.

 

Nyt mulla ei oo mitään hajuu et millaset kytkennät pitäis toteuttaa et sen sais peliporttiin tai usb porttiin, adapterilla saa varmaan helpoiten usbiks? Eli mistä löytäis kytkentäkaavion? Ja mul ei oo vanhaa tikun romua josta sais piirin.

 

Ja tietääks kukaan mistä sais sellasen kierrejousen jonka vastus ois kierrossa, ei niinku pysty suunnassa. Eli ei tavallinen jousi joka palautuu kun sitä vedetään vaan sellanen joka on suunniteltu palautumaan kun sitä kierretään/väännetään.

 

Laittakaa tähän aiheeseen myös omia viritelmiänne!

 

EDIT: tossa vielä linkki http://www.jouset.com/default.asp?id=575, siinä sellane vääntöjousi jota meinaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hupsista ???, enpä ymmärtänyt katsoa tuon thradin alta, no mutta kiitti linkistä. Nii ja jos joku viel tietää mistä löytäisin sellasia vääntöjousia niin saa kertoa!!!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Toinen konsti on jos kirpputorilta löytäis käytetyt "stepperit" Minulla on keskellä potikka, ja naru

polkimien välillä joka siis pyörittää potikan.Näin toinen versio missä oli käytetty "liuku potikka",

ja pianolangasta tehty sopiva siirtolenkki polkimista. Yläpäässä  järeämpi mikro kytkin   (kunnon jousi)  niin saat jarrut samaan kauppaan. Vas./Oik. jarru.

 

[ attachment removed ]

terv. Thomas

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hei, minähän katselin juuri pari päivää sitten kirpparilla tuollaisia steppereitä "sillä silmällä", taidanpa hakea äkkiä pois...  ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään