Guest Jukkenssi

Videota tekemässä.

7 viestiä aiheessa

Eli siis kysymykseni kuuluu näin, elikkäs miten voisin tehdä FS 2004 videon siten ettei se pätki.Frapsilla se ei näytä onnistuvan. Koneen tehot ei pitäisi ainakaan loppua kesken. Auttakaa pulassa olevaa. :'(

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hanki Virtualdub ohjelma muistaakseni.

 

http://virtualdub.com

 

renderöit video clipit 30 fps niin kyllä rupee pyöriin.

 

Mutta huom äänet on nauhoitettu vaikka siinä alkuperäisessä 12 fps.

 

niin äänet kuuluvat myöhemmin uuden videon tahdissa joten ei välttämättä kannata jättää ääni päikalleen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

En kyllä ymmärtäny tosta viimisestä viestistä paljo mitään.

 

 

En minäkään... En halua olla mikään pilkunn*ssutaja, mutta eikö nyt foorumikirjoitukseen voisi hieman panostaa? Kun olisi ne välimerkit suunnilleen kohdillaan ja sitten vielä kun miettisi, että mitä sanoo ja osaisi sen ilmaista ymmärrettävällä tavalla eikä hosua turhaan. Ja tämä on siis ihan yleisesti, en nyt tarkoita pelkästään sinua Antti. Nyt suoraansanottuna Antin tekstistä selviää minulle vain linkki, muu jää aivan auki. :-\

 

En halua haastaa riitaa ja tiedän myös että foorumilla on Ilmoita Valvojalle toiminto

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

- Sen verran pitää jaksaa, että etsii searchillä eri hakusanoilla ja aluksi vaikka VIDEO sanalla entiset keskustelusessiot, joita videovillityksen kohdalla on käyty useampia, sekä joka vuosi again & again. Myös tuota Virtual Dub softaa on opeteltu yhä uudelleen, joten softasaitin sivuilta urkeneva MANUAL voisi tehdä omenaa treeneihin.

 

- Antin ohjeet juontuvat juuri noista aiemmin useasti toistuneista perusneuvoista, joten rautalankakerä alkaa loppua nyyppöjen laiskuuden suhteen.

 

- Eli tuon softan ohjeisiin liitytyvä neuvo tarkoitti: Renderöitäessä ruudunpäivitysnopeus esim: 30 fps, on mahd. äänen myös pysyttävä samassa vauhdissa ( vähän tekstityksen tapaan). Äänenhän kylläkin voi jättää Videosta pois, joten tiedostokoko myöskin laskee ja renderöinti kevenee.

 

- Mikäli Video masterin tenderöinnistä pakattuun muotoon, ei ole hajua hölkäsen pöläystä, niin viisainta on opetella perusteet alan saiteilta, softamanuaaleineen, uusien "pässipollien" samoista aiheista syntymisen deletoimiseksi.

 

- Sama historia koskee myös "rakastettua" Movie makeria.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään