Kalle Heinonen

Käsin asennetut project ai:n koneet hävisivät *ONGELMA RATKENNUT*

7 viestiä aiheessa

Asentelin manuaalisesti eri lentoyhtiöitä ja huomasin, että valikosta project ai:n a320-200 otsikon alta olivat kaikki käsin asennetut koneet kadonneet. Niitä ei ollut mitenkään piilotettu ja ne olivat siis näkyviillä ennen katoamista. Pai:n installerilla asennetut näkyy normaalisti. Ongelma ei koske vain valikkoa vaan manuaalisesti asennettuja 320:jä ei näy myöskään lentokentillä. Minulla oli täsmälleen samanlainen ongelma pai:n huonommin maallinnetun 757 kanssa, mutta sain kaikki näkyviin uudelleen asentamalla koneen ja sen paintit uudelleen. Onko kellään ilmennyt vastaavaa ongelmaa ja mistäköhän johtuu ? Aircraft.cfg:hen ei ole koskettu ja sen pitäisi olla kunnossa. Voisko riippua aircraft cfg:n koosta? Mitä kohtaa aircraft.cfg:ssä pitää muuttaa, että kone häviää valikosta vai tehdäänkö jollain ohjelmalla? Siinä teille vastaamista :P

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Aircraft.cfg tiedostolla ei ole mitään tekemistä PAI:n tiedostojen häviämisessä. Oletko varma, että asensit 320:n juuri siihen hakemistoon, ettei vain mennyt väärään hakemistoon? Tarkista!

 

Itse olen asentanut PAI:n koneita manuaalisesti ja asennusohjelmalla ja koskaan ei ole hävinnyt muutenkuin asentamalla väärään hakemistoon. (Inhimillistä)

 

Hannu

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

ensinnäkin kaikki 320 koneet hävisivät samanaikaisesti ja huomasin ongelman asentaessani uutta painttia. Ongelma on melko erikoinen, mutta koittakaa hahmottaa. Uudelleen asennusta vois kokeilla :-\

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luitko tuota linkkiä?

 

Jos olet asentanut uusia malleja/ air-filuja joissa on koneet piilotettu menusta, niin ne eivät siis näy aircraft menussa vaikka muuten toimivat AI liikenteenä ihan oikein. Tällöin ne myös poistuvat samanaikaisesti koska kaikki koneet (A320 tässä tapauksessa) käyttävät samaa air tiedostoa.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eli olin poistanut joitain vanhoja PAI:n ai koneita poistamalla paintin ja aircraft.cfg:stä kyseiset tiedot mutten ollut muuttanut fltsim numeroa eli esim. fltsim.8 se hyppää suoraan fltsim.10 joten mikään fltsim.9 jälkeen ei näkynyt valikoissa tai trafikkinä kentällä. Olen tietysti asentanut installerilla ensin joten sen takia luulin etteivät käsin asennetut toimi.  ??? olipa rumba

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään