Guest tmellin

Bussi - Marciano - EFHK 1.0 nyt se toimii

1 viesti aiheessa

Tulipa tuossa pitkän kaavan kautta saatua tämä homma valmiiksi. Jos joku nyt pohtii samaa, niin tässä vinkkiä.

 

Marcianon paneeli käyttää navigaatioon T'Ambrosion Navigation Data ohjelmaa ja sen mukana tulevia Gaugeja. Kun halutut lisäosamaisemat on ladattu, tulee tuon ohjelman tiedostot päivittää (apt.dat, idx.dat ... jne). Homma vie tovin aikaa ja tämä uusin versio vielä kehottaa olematta päivittämättä tiedostoja, siitä huolimatta päivitystä vain. Ne alkuperäiset dat tiedostot on aina saatavilla Original kansiosta.

 

Kun tietojen päivitys on valmis, kannattaa avata VORs välilehti ja hakea sieltä esille yksitellen nuo EFHK:n tiedot (4R HG, 22L HK, 15 HL, 4L HTV ja 22R HUO). Poista tiedostosta duplikaatit (kannattaa poistaa se versio jonka nimenä on neliö) ja vaihda alt kohtiin asetukseksi 177, siellä olevan 167:n tilalle. Mulla tuo 4L vaati vielä nimen vaihtamisen 4L -> 04L. Painamalla muutosten jälkeen lopuksi Quit kysytään tallennusta, luonnollisesti muutokset tallennetaan. Mikäli tuo NavData ohjelma on sinulla jossain muualla, kuin sielä FS9:n alla, niin muista siirtää juuri päivitetyt datat oikeaan kansioon (FS9 juuri ja sen alla NavData, jos olet paneelin asentanut oikein, tiedät kyllä missä paneelin käyttämän navdatan pitää olla :) )

 

Poistamalla nuo duplikaatit ja muutamalla alt vastaamaan "oikeaa" korkeutta, sain vihdoin kaikki EFHK:n radat ILS taajuuksineen näkyviin bussin MCDU:iin. Tuo alt asetuksen muutos vaikuttaa Autolandin toimintaan. Nyt tulee bussi loppuun asti tyylikkäästi alas ilman että matkustajien hampaat kalahtaa yhteen.

 

"Happy autolandings as well"

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään