Jukka Palander

Web-kamera ongelmia Msn messengerin kanssa

4 viestiä aiheessa

Tänne tämä topikki kuuluu varmaan kaikkein parhaiten. Eli kyseinen ongelma on kaverilla, jolla on siis webkamera. Kamera saa yhteyden minun koneeseen ja toimii, kuin myös muutamaan muuhun koneeseen. Mutta suurimpaan osaan koneista mihin kamera messengerillä yrittää saada yhteyttä, sitä ei voi muodostaa. Mikä mättää? Ongelman ratkaisun tietäjälle karmaa!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Termos!

 

Itselläni joskus sama ongelma. Windows XP:n mukana tulevan oman palomuurin pois päältä laittaminen ainakin täällä poistaa ongelman. Eli varmuuden vuoksi lähettäjän ja vastaanottajan palomuuri pois. Windowsiin oma palomuuri on ihan kuikka muutenkin ;D. Kunnon palomuureilla ei pitäisi olla osuutta asiaan, niitä ei kannata sulkea.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
palomuurin pois päältä laittaminen ainakin täällä poistaa ongelman. Eli varmuuden vuoksi lähettäjän ja vastaanottajan palomuuri pois.

 

Ei näin

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos palomuuri estää ohjelman toiminnan, niin palomuuria ei suinkaan panna pois päältä, vaan avataan siitä tarvitavat portit. Paitsi tietty ZoneAlarmissa, joka tietääkseni ei edelleenkään ymmärrä oikean palomuurin konfiguroinneista yhtään mitään.

 

Windows XP SP2:n oma palomuuri on varsin asiallinen, paitsi lähtevän liikenteen rajoitus puuttuu edelleen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään