Esa Sairio

Voisiko vesitorneja siirtää Finnmastissa?

4 viestiä aiheessa

Tehdessäni nyt Espoon photosceneryä ja jo aikanaan kun tein Finnterrainia pääkaupunkiseudulle huomasin, että monet vesitornit on sijoitettu hieman virheelliseen paikkaan.

 

Olisiko mahdollista että Finnmastin tekijät laatisivat uuden version, jossa mm. vesitornien sijoitus on tarkistettu?

 

Ohessa kaksi kuvaa esimerkkinä. Pohjana on Espoon ilmakuva joka on oikeassa paikassa suhteessa Finnterrainiin ja todellisuuteen.

 

[ attachment removed ]

Tapiola-Otaniemen vesitornia pitäisi siirtää luoteeseen noin 100 metriä. Eli lentokoneen kohdalle. (Autogenit puuttuvat vielä tästä).

 

 

[ attachment removed ]

Espoonlahden vesitornia pitäisi siirtää länteen noin 500 m ja pohjoiseen n. 150 m. Ruma punainen nuoli kertoo tilanteen.

 

 

yES :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Huono noita on ruveta siirtelemään, ennenkuin se photoscene on valmis... Varmaan sen valmistuttua tornien tekijöillä on huomattavasti pienempi kynnys ruveta tekemään muutostyötä, kun ei tarvitse samalla tehdä arvausleikkiä :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin tai jos Esa laittaa oikeat koordinaatit samantien niin hommahan on sillä selvä, helppo muuttaa tornit oikeisiin paikkoihin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No hyvä, odotetaan että saan Espoon sceneryn valmiiksi. Katsotaan sitten kerralla kaikkien Espooseen osuvien vesitornien ja mastojen koordinaatit.

 

Jostain syystä kuitenkin Keilaniemen liikerakennukset (Nokia, Fortum ym) ovat oikeassa paikassa myös Espoon photosceneryn suhteen eivätkä mastotkaan ole merkittävästi väärissä paikoissa.

 

yES

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään