Tuomas Kuosmanen

Dreamfleetin Baron

4 viestiä aiheessa

Sekin on julkaistu, onkos joku muu ehtinyt testaamaan?

 

Pikaisen muutaman läpärin ja testilennon jälkeen Vesivehmaalta suhaillen (Kiitosta Jukalle scene-betasta!) tuo vaikuttaa olevan The Kone. Siitä tulee mun kotisimuun varmaankin C310:n, jos ei korvaaja niin ainakin toinen mahdollinen lentomalli. Tykkään kovasti. Lentomalli vaikuttaa toimivalta, vaikken ole oikealla twinillä lentänytkään, mutta se on riittävän "ison koneen oloinen" - liian hitaasti laskuun tullessa tuli todettua tailstrike kun vetää kuten cessnaa.. *köh*  :-[ Muutenkin tuon operointi tuntuu erittäin uskottavalta, kone kulkee matkaa kivasti ja sopii erittäin hyvin meikäläisen vatsim-elämään tulevaisuudessa.. :)

 

Mikon kädenjälki on laadukasta kuten ennenkin, paneeli on hieno ja toimintoja näyttää taas riittävän.. Varsinkin tuo RealityXP:n keinohorisontti on aivan mahtava! Se yksin on syy hankkia tuo kone jos haluaa lentää mittarilentomenetelmiä tms esim. tarkkaria varten.  Valitettavasti tuo upea paneeli menee virtuaaliseen sirkkeliin kun mittarit survotaan yhteen 17" TFT-näyttöön, kun lennän tuolla kotiohjaamollani..

 

Mutta kertokaas muutkin kokemuksianne jos olette tuon hankkineet. Menee kotiohjaamossa vaneripaneelin reiät uusiksi kun mottimittarit tuleekin nyt oikealle reunaan kahteen riviin.. Pistän sitten kuvia kun ehdin porailemaan..

 

//Tuomas

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itsekkin hankin tuon pelin eilen (RXP-version), ja vaikka en yleensä lennä propellikoneilla, niin Baron 58 ensivaikutelma oli hyvä. Noi Reality XP gauget ovat aivan uskomattoman hienot! :o Ovat kuin liikkuvia valokuvia, etenkin keinohorisontti.

  Tein pienen testilennon Korsikassa, lukematta manuaaleja ensin (eli lento ei aivan mennyt ruotuun ;D). Noh, syvennyn tuohon manuaalin varmaan seuraavina päivinä, niin osaanpahan ainakin lentää tuota peliä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ainakin tuo on nätti kuin sika pienenä. Eiköpä tuo mene vanhalle Baronistille hankintaan, kunhan on taas vähän aikaa lennellä :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuli Baronista yksi suosikeistani.Upeaa työtä Mikko.

                  Vexi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään