Guest IlariN

FS2004 ei suostu käynnistymään

8 viestiä aiheessa

Hei

 

Osaisiko joku kertoa, missä ihmeessä voi olla vika, kun FS ei vain yksinkertaisesti enää käynnisty? Latausruutu tulee näkyviin, jonka jälkeen se ja koko fs9-prosessi katoaa, eikä mitään enää tapahdu.

 

Mielenkiintoisinta tilanteessa on se, että FS toimi päivää ennen muuttoa Oulusta Espooseen, mutta Espoossa ei enää. Mitään en koneeseen tehnyt muuta kuin vaihdoin CRT-näytön LCD:hen.

 

FS on asennettu nyt neljä kertaa uudestaan, mutta ei, ei auta.. Kokeiltu ihan puhtaalla asennuksella sekä myös 9.1-päivityksellä. Käyttäjäprofiilin hakemistosta on poistettu kaikki FS9:n tiedostot (Application Datasta), joten mitään vanhoja konffejakaan ei ole, joita FS voisi lukea. Myös näytönohjaimen, piirisarjan ja äänikortin (ja jopa tulostimen :)) ajurit on päivitetty. Ei apua. Enää Windowsin uudelleenasennus kokeilematta. Edellisestä asennuskerrasta ei ole kuin kuukausi, joten siihen en ryhdy ennen kuin olen koittanut kaikki muut keinot. :)

 

Kaikki neuvot ovat tarpeen, joten kertokaa, jos vain mieleen tulee!

 

Kiitoksia

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onko se Simun CD ehjä ettei siinä ole naarmuja. Mulla kävi joskus aikoinaan FS2000 kanssa niin, että siihen tuli muutama naarmu ja se oli siinä sitten.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onko se Simun CD ehjä ettei siinä ole naarmuja. Mulla kävi joskus aikoinaan FS2000 kanssa niin, että siihen tuli muutama naarmu ja se oli siinä sitten.

 

Ehjä on kyllä. On koitettu myös no-cd "patchin" kanssa (alkuperäinen FS2004-paketti löytyy).

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuosta Windows fixistä saattaa olla apua http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=eae20f0f-c41c-44fe-84ce-1df707d7a2e9&DisplayLang=en

 

Itselläni oli myös samanlainen ongelma, mutta ilmeni heti Win XP:n asennuksen jälkeen. Taisin kokeilla kaikki mahdolliset keinot, mutta kun Windows oli juuri asennettu, niin asensin vain "vanhan" päälle. Kaikki pysyi ennallaan paitsi FS alkoi toimimaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuosta Windows fixistä saattaa olla apua http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=eae20f0f-c41c-44fe-84ce-1df707d7a2e9&DisplayLang=en

 

Itselläni oli myös samanlainen ongelma, mutta ilmeni heti Win XP:n asennuksen jälkeen. Taisin kokeilla kaikki mahdolliset keinot, mutta kun Windows oli juuri asennettu, niin asensin vain "vanhan" päälle. Kaikki pysyi ennallaan paitsi FS alkoi toimimaan.

 

Kiitoksia paljon, mutta tuokaan fiksi ei auttanut.  :( Keinot alkaa pikkuhiljaa olla niin vähissä, että kohta pitänee turvautua Win XP:n kiekkoon.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kokeileppas hakea AVSIMista sellainen Ken Salterin pikku ohjelma kuin FS AutoStart. Poista sillä kaikki tarpeettomat ohjelmat ja ne "service" systeemit (mitä ovatkaan suomeksi) ennen kuin käynnistät simun. Tai siis tämä AutoStart ohjelmahan sen simun käynnistää kun polku jne. on oikein.

 

AutoStart käynnistää kaiken sitten uudestaan simusession loputtua.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään