Sami Puro

Lue ensin: Ohje - Lentosimulaattorit

2 viestiä aiheessa

Tässä viestissä on kerrottu muutamia tärkeimpiä yleisiä asioita liittyen tähän nimenomaiseen keskustelupalstaan. Tarkemmat käyttöehdot löydät Säännöt-sivulta.

 

 

Yleistä

 

Lentosimulaattorit-keskustelualue on tarkoitettu yleiselle keskustelulle liittyen tietokoneiden lentosimulaattoreihin, niin sotilas- kuin siviilisimulaattoreihin. Pääpaino keskustelussa on Microsoft Flight Simulator -sarjan tuotteissa.

 

Tälle palstalle voit myös lähettää lentosimulaattoreihin liittyviä ongelmanratkaisukysymyksiä, erillistä ongelmanratkaisu-aluetta ei ole. Mikäli ongelmasi kuitenkin koskettaa tietokonelaitteistoja, ole hyvä ja kirjoita se Laitteisto-alueelle.

 

Ennen kuin voit lähettää viestejä keskustelualueellemme, sinun tulee rekisteröityä ja luoda siten itsellesi käyttäjätunnus. Rekisteröityneenä saat myös muita etuja: voit valita käyttöliittymän kielen (englanti, suomi, ruotsi), näet mitä viestiketjuja olet jo lukenut ja voit siirtyä automaattisesti jokaisen viestiketjun uusimman viestin kohdalle. Rekisteröityneenä voit myös lähettää yksityisviestejä toisille käyttäjille ja näet heidän profiilinsa. Muista tutustua rekisteröintisivulta löytyviin keskustelualueen sääntöihin. Löydät säännöt myös täältä.

 

Palveluun liittyvät tekniset tiedotteet on luettavissa täältä.

 

 

 

Viestien otsikointi

 

Muista otsikoida uusi aloittamasi viestiketju asianmukaisesti. Hyvän otsikon tulee kuvastaa itse aiheen sisältöä, ja sen perusteella muut käyttäjät päättävät josko he avaavat koko viestin. Älä myöskään "huuda" otsikoissa, eli älä kirjoita kokonaan isoilla kirjaimilla.

 

Hyviä otsikoita:

 • "Uusi Fokker 50 -paneeli"
 • "FS2004 AI-liikenne kadoksissa"

Huonoja otsikoita:

 • "Apua!!!"
 • "Kyssäri"
 • "UUSI SIMULAATTORI"

 

 

Viestien sisältö

 

 • Jos aiot esittää kysymyksen, varmista ensin ettei joku muu ole kysynyt samaa asiaa juuri aiemmin - käytä siis keskustelualueen hakukonetta löytääksesi vastauksen.
   
 • Tutustu myös usein kysyttyjen kysymysten ja ohjetekstien osioihin.
   
 • Ennen kuin kirjoitat viestin, mieti hetki sen sisältöä. Älä kirjoita viestiä, jos et keksi siihen mitään sisältöä.
   
 • Varmista ennen kirjoittamista, että lähetät viestin oikealle alueelle.
   
 • Muista kirjoittaa selkeästi - pisteet, pilkut ja isot alkukirjaimet! Selkeästi kirjoitettua tekstiä on muidenkin helppo lukea.
   
 • Kirjoittaessasi viestiä, paina enter-näppäintä vain jos haluat aloittaa uuden kappaleen tekstissä. Foorumin ohjelmisto hoitaa tekstin rivityksen muutoin itse.
   
 • Jos lainaat edellisen kirjoittajan tekstiä, käytä foorumin "lainaa" / "quote" toimintoa. Älä kuitenkaan tee ylipitkiä lainauksia, ja poista kaikki kuvat lainauksesta etteivät ne toistu useaan kertaan samassa viestiketjussa.

 

 

Mainostaminen, tietoja median edustajille yms

 

 • Suora kaupallisten palveluiden tai tuotteiden mainostaminen keskustelualueen viesteissä ei ole sallittua. Keskustelualueelta on ostettavissa mainostilaa, josta saat lisätietoja täältä.
   
 • Kaikki keskustelualueelle kirjoitetut tekstit ja kuvat ovat kyseisen viestin lähettäjän omia mielipiteitä ja niitä ei tule uudelleenjulkaista tai lainata ilman lähettäjän lupaa. Keskustelualueelta lainattujen tekstien yhteydessä tulee lähteenä mainita "fsnordic.net keskustelufoorumi".

 

 

Lisäohjeita voit kysyä keskustelualueemme valvojilta joko foorumin yksityisviestillä tai sähköpostitse osoitteesta forum(at)fsnordic.net.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

FS Nordicin keskustelualuetta on päivitetty. Uusi foorumi sisältää monia parannuksia ja uusia ominaisuuksia, ja tässä muutamia niistä.

 

Huomioi, että useimmat tässä esitetyt ominaisuudet ovat käytettävissä vain rekisteröityneille jäsenille. Jos et ole vielä luonut tunnusta itsellesi, voit tehdä sen tästä.

 

 

Pienennä kategoria

 

Jos et aktiivisesti seuraa tiettyä foorumimme alakategoriaa, voit nyt pienentää sen painamalla kategorian nimen vieressä olevaa nuolikuvaketta. Tämä pienentää kategorian listauksen, ja täten tekee foorumin etusivusta lyhyemmän. Tämä asetus tallentuu, ja foorumi muistaa sen myös seuraavalla vierailullasi.

 

[attachment]1229_forumhelp4.jpg[/attachment]

 

 

 

Näytä uudet vastaukset

 

'Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit' ja 'Näytä uudet vastaukset kirjoittamiisi viesteihin' toiminnot näyttävät nopeasti sinulle viestit, jotka ovat uusia edellisen käyntisi jälkeen.

 

'Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit' näyttää kaikki ne viestiketjut, joihin on lähetetty uusia viestejä edellisen vierailusi jälkeen.

 

'Näytä uudet vastaukset kirjoittamiisi viesteihin' näyttää viestiketjut, joihin olet itse lähettänyt aiemmin viestin, ja joihin on edellisen vierailusi jälkeen lähetetty uusia viestejä.

 

[attachment]1231_forumhelp6.jpg[/attachment]

 

 

 

Kerro lisätietoja itsestäsi

 

Profiili-osio sisältää uusia kenttiä, jotka voit halutessasi täyttää. Voit esimerkiksi kertoa muille käyttäjille ikäsi, kotipaikkasi ja muita tietoja.

 

Uusi mahdollisuus on lisätä valokuva itsestäsi käyttäjäprofiilisi yhteyteen. Lisäksi voit myös vapaasti kertoa itsestäsi, kuten harrastuksista ja mahdollisesta ilmailukokemuksesta jne. Lähettämäsi valokuva pienennetään automaattisesti vastaamaan foorumin kokorajoitusta, joten kuvan lisätäksesi sinun täytyy vain painaa 'Browse' / 'Selaa' -nappia, valita kuva kovalevyltäsi ja tallentaa profiilisi.

 

Huomioi, että valokuva-kenttää EI ole tarkoitettu avatar-kuville (= pieni piirros- tai muu kuva), vaan oikealle kuvalle sinusta itsestäsi!

 

Kaikki tiedot käyttäjäprofiilissasi ovat näkyvillä vain muille rekisteröityneille jäsenille.

 

[attachment]1234_forumhelp9.jpg[/attachment]

 

 

 

Parannellut viestikuvakkeet

 

Foorumin viestilistauksesta on nyt nopeasti nähtävissä ne viestiketjut joihin olet itse osallistunut ja lähettänyt viestejä. Nämä viestiketjut tunnistat avonaisesta keltaisesta kansio-kuvakkeesta.

 

[attachment]1232_forumhelp7.jpg[/attachment]

 

 

 

'New' -kuvake

 

Tämä toiminto oli käytössä myös edellisessä foorumissamme, mutta et ole ehkä huomannut sitä. Jos viestiketjuun on lähetetty uusia viestejä (siitä kun viimeksi luit sen), näet viestilistauksessa sinisen new -kuvakkeen. Näpsäyttämällä tätä kuvaketta siirryt automaattisesti kyseisen viestiketjun sinulle uusimpaan viestiin, eli ensimmäiseen viestiin jota et ole vielä lukenut.

 

[attachment]1233_forumhelp8.jpg[/attachment]

 

 

 

Lue foormeita mistäpäin tahansa WAP:n kautta    <-- Päivitys

 

Useimmat uudet matkapuhelimet tukevat pääsyä internetiin WAP:n kautta. Tämä tarkoittaa, että voit selata foorumia missä tahansa satutkin olemaan, vain käyttämällä kännykkäsi WAP-yhteyttä. Foorumiin pääset seuraavista osoitteista:

 

Puhelimet, jotka tukevat (vanhempaa) WAP-protokollaa: http://wap.fsnordic.net/

tai

Puhelimet, jotka tukevat (uutta) WAP2-protokollaa: http://wap2.fsnordic.net/

 

 

Vanhemmalla WAP-protokollalla voit vain selata foorumia (kuten vieraat), mutta WAP2:lla voit myös kirjautua sisään ja lähettää viestejä.

 

[attachment]1228_forumhelp3.jpg[/attachment]

 

 

 

RSS-otsikot

 

Jos olet tottunut käyttämään RSS-palveluita, foorumimme tukee myös niitä. Voit liittyä "uusimmat viestit" syötteeseen haluamillesi foorumeille.

 

Esimerkiksi Mozilla Firefox-selain tukee RSS-otsikoita, joiden olemassaolon huomaat oikean alakulman kuvakkeesta. RSS-otsikot voidaan sijoittaa selaimen työkalupalkkiin, jolloin näet nopeasti kyseisen foorumin uudet viestit.

 

[attachment]1226_forumhelp1.jpg[/attachment]

 

[attachment]1227_forumhelp2.jpg[/attachment]

 

 

 

Alafoorumit

 

Uusi foorumi tukee myös alafoorumeita ("alakategoriat"), jotka ovat periaatteessa foorumeita toisen foorumin sisällä. Alafoorumin (jos sellainen on olemassa) näet aina viestilistauksen ensimmäisellä sivulla. Alafoorumi on käyttäjän kannalta samanlainen alue kuin kaikki muutkin, vain hieman eri paikkaan sijoitettuna.

 

[attachment]1230_forumhelp5.jpg[/attachment]

 

 

 

Viestin muokkausaika

 

Kun olet lähettänyt uuden viestin keskustelualueelle, voit muokata sitä vapaasti vielä kahden minuutin ajan lähettämisen jälkeen ilman että viestiin tulee merkintää muokkauksesta. Jos muokkaat viestiä tämän jälkeen, liitetään siihen "new"-merkki, joka kertoo muille käyttäjille, että viestiä on muokattu.

 

 

Keskustelufoorumiin liittyvissä kysymyksissä, ongelmissa ja kehitysehdotuksissa, ota yhteys ylläpitäjiimme joko foorumin pikaviestitoimintoa käyttäen, tai sähköpostitse osoitteeseen forum(at)fsnordic.net. Hauskoja selailuhetkiä!

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Vieras
Tämä aihe on nyt suljettu uusilta viesteiltä.