Guest PerttiP

Projekti: Kotiohjaamon mittaristo TFT -paneeleilla

4 viestiä aiheessa

Tarkoituksenani on rakentaa "feikki" lentokonemittaristo, jossa mittarit näytetään grafiikkana TFT-näytöllä. Tiedän homman toimivan koska tällaista ratkaisua käytetään mm. käyttämissämme trainereissa. Asiassa on vain yksi mutta; en ole kovinkaan hääppöinen windows-ohjelmoija, joten jos jollakin on tietoa sopivasta softasta tai itsellä samansuuntaisia hankkeita vaihtaisin mielellään tietotaitoa. Itselläni on tietoa elektroniikasta, mikrokontrollereista, ja simulaattorien rakenteesta.

 

Pertti Palonen   

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Käytä simun omia paneeleita. Samaan tietokoneeseen joko näytönohjaimen toisesta ulostulosta toinen monitori kiinni, tai sitten PCI-näytönohjain rinnalle.

 

Toiseen monitoriin sitten simun paneeli. Omia paneeleita voi tehdä itse, jolloin koko ruudun alan voi hyödyntää paremmin. Esim. FS Panel Studio (maksullinen softa) toimii tuossa hyvin, mutta niitä voi tehdä kyllä hardcore-säätäjä myös Notepadillakin, panel.cfg on ihan tekstitiedosto missä määritellään mittarin paikat. Tuo Panel Studio on helppo tapa päästä alkuun.

 

//Tuomas

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onkos kenelläkään muuten kokemusta ATI:n näyttiksen ja GeForcen käyttämisestä rinnakkain? Näin äkkiseltään ei uskoisi sen toimivan, mutta kokeilleet voisivat kommentoida paremmin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mulla on Geforce 6800gt AGP väylässä ja ATI radeon 9250 PCI väylässä. Toimii FS "ikkunoissa" ja full screenissä menee vain tuohon Geforceen kuva.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään