Guest Autopilot

Captain Simin 707 paremmat manuaalit/checklistit?

5 viestiä aiheessa

Hei!

 

Ihmettelin vain tässä että tietäisikö kukaan mistä voisi saada aidon koneen checklistejä/manuaaleja?

 

Mielestäni tässä CS:än versiossa on todellakin potrentiaalia, mutta manuaali ei selitä edes puolta tavaroitten toiminnasta (tarkoitan nyt siis käynnistys ja muutenkin kaikkien nappien toimintaa) Navigointi ja ym systeemit on kyllä ihan tarpeeksi hyvin selietty. Mutta kun koneessa olisi sitä enemmän ja manuaali kertoo suunilleen että "Virrat päälle ja Ctrl+E" (ei nyt tarkasti otten mutta..)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eikö siinä ole sellaista samanlaista virtual crew juttua kuin 727:ssa? Eli checklistit ym. ovat ihan äänillä tehty, co pilot/FE luettelee niitä ja sinä painelet nappuloita. Toimii automaattisesti lennon eri vaiheissa ihan käynnistyksestä saakka.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Siinä firmassa on muutenkin vähän ote lipsunut sitten Migin ja 727:n päivien. 707 tarvitsisi pientä säätöä ainakin yhden patchin verran että ohjaamon saisi oikeasti kokonaan kylmäksi, manuskat ovat heppoiset ja koneen äänissä on bugeja (kysyin ja vastaus oli että AI-liikenne se vain hyrrää). Lepsummasta linjasta kertoo sekin että foorumi on lakkautettu ja konekohtaiset käyttäjäkysymykset on haettava kysymyssarja kerrallaan. Siellä on ilmeisesti niin monta rautaa tulessa nyt, että vanhoja tuotteita ei paljoa kiinnosta päivitellä. 727:llekin kun saisi 2D-ohjaamopäivityksen niin käyttömukavuus kasvaisi huimasti vaan kun ei, niin, ja MiGille kanssa vähän lentomalliviilausta. Hienojahan ne kyllä silti ovat.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

727:llekin kun saisi 2D-ohjaamopäivityksen niin käyttömukavuus kasvaisi huimasti vaan kun ei, niin, ja MiGille kanssa vähän lentomalliviilausta. Hienojahan ne kyllä silti ovat.

 

Mikäs siinä? Paitsi FD näyttää mitä sattuu...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lähinnä ihan bitmappeja ajattelin ja jos sen yläpaneelin ja sivupaneelin saisi ilman perspektiiviä niin tarvitsisi olla kateellinen Dreamfleetin 727-omistajille.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään