Guest kille

Freeware Kai Tak sceneryjä?

2 viestiä aiheessa

Mitä porukka käyttää? Maksullisena saisi Flightsoftilta mutta 40 taalaa alunperin FS2002:lle tehdystä maisemasta on mielestäni aika hurja hinta. Kaksi freewareviritystä olen löytänyt, Thomas Kwongin FS2000:lle tekemä ja Roger Molen Fs2004-versio. Jälkimmäinen veti Level-D:n boeingilla ilman ai-liikennettä lennettäessä finaalissa framet 3-5 välille, mikä on sigussäni näkyvä kokoonpano huomioon ottaen mahdotonta hyväksyä..

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eipä ole kunnollista Kai Tak maisemaa olemassa muuta kuin tuo mainitsemasi Thomas Kwongin versio.

 

Viime vuonna oli avsimissä juttua että TK olisi päivittämässä Kai Takkia FS2004 versioksi. Myöskin muistan nähneeni jossain kuvia tulevasta payware Kai Tak maisemasta joka vaikutti todella upealta. Mukana olisi myös Hong Kongin kaupunki. En vaan enään muista missä nuo kuvat olivat. Siitä oli videokin tehty. Taisi olla joku Three Dragons tai vastaava.

 

Olisi ihan kiva jos saisi jostain simuun fps ystävällisen Kai Tak maiseman... ei muuta kuin viestiä Fly-Tampan Martinille http://www.flytampa.com/contact.html häneltä kun näitä todella upeita ja fps ystävällisiä maisemia on tullut. Myöskin tulossa on St. Maartenin Princess Julianan lentokenttä.

 

Jani

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään