Mika Virolainen

EFHK:n lähtevät + Afcad

4 viestiä aiheessa

Moro!

 

Nyt on käynyt niin ettei lennonjohto pyydä rullaamaan 22R, vaikka tuuli olisi 220/20kt. 15 on vain käytössä. Afcadilla tarkastelin tilannetta ja kaiken pitäisi olla kunnossa? RWY 04R/22L on suljettu. 04L/22R on suljettuna vain laskeutuvien osalta. 15/33 käytössä normaalisti. Missä siis vika? Olen vasta pariviikkoa sitten siirtynyt FS2002 => FS2004:seen, joten jokin on nyt muuttunut mutten tajua mikä. Käytössä FISD: EFHK!

 

T: Mika

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Edelleenkään en ole löytänyt syytä siihen, että lähtevät ohjattaisiin 22R ja laskevat 15. Kun suljin 15/33 niin silloin vasta pyydettiin rullaamaan 22R. Toimiiko kaikilla muilla siis tosiaankin normaalisti?

 

T: Mika

 

Edit: Kokeilin myös toista afcad filua samalla menestyksellä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No simun ATC on mitä on. Itse en ole ikinä huomannut käytettävän 22 ja 15 samaan aikaan kuten IRL, vaan aina on pelkästään 22/04 tai 15/33.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos, tätä juuri kaipasinkin!

 

Eli kun FS2002 toimi, niin FS2004 ei sitten enään toimikaan kuten haluaisin toimivan. Eli vikaa ei olekaan afcadeissa ja minussa vaan FS on muuttunut tältä osin.

 

T: Mika

 

PS: Tosin jos joku tietää jonkinlaisen korjausmahdollisuuden, niin otan kiitollisuudella vastaan!

 

Edit: Vielähän jää se mahdollisuus että sulkee laskuilta kaikki muut kuin 15, ja sulkee nousuilta kaikki muut kuin 22R tai 04L. Tämän vaan joutuu tekemään ennen jokaista lentoa riippuen tuulen suunnista ja käytössä olevista kiitoteistä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään