Juho Taavetinkangas

Kone pyrkii maahan

9 viestiä aiheessa

Tätä on hieman vaikea selittää, mutta yritetään silti:

 

Eli kun kone on saavuttanut tarpeeksi suuren nopeuden ja kiskaisen joystickistä, kone vaan jatkaa taivaltaan kiitoradalla. Muut toiminnot joystickissä kyllä toimii, mutta y-akselissa on jotain pahasti vialla. Kokeilin tikkua muissa peleissä ja niissä ongelmaa ei ilmennyt. Myös Flight Simulatoriin se ilmestyi yllättäen. Uudelleenasennusta on kokeiltu eikä auttanut.

Esim. Default Cessna saavuttaa n. 80kts nopeuden ja alkaa pyrkimään itse ilmaan. Kone nousee hieman, mutta hetken päästä kolahtaa takaisin maahan.

 

Mikä neuvoksi?  :-\

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos sulla on USB tikku, niin ainakin Microsoftin tikuissa tuohon auttaa, kun irroitat tikun koneen ollessa käynnissä (FS ei saa pyöriä) ja ns. annat sen asentua uudestaan (siis tökkäät takaisin USB porttiin). Ainakin se minulla on auttanut, kun joku akseli on lopettanut mystisesti toiminnan  ???

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jooh... No ongelma ratkesi sillä tavoin, että irrotin Logitechin rattipoljinhässäkän viereisestä portista simun ollessa suljettuna. Kahta peliohjainta ei ilmeisesti voi pitää samaanaikaan kytkettyinä.  ???

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllä voi, mutta pitää siitä toisesta käydä poistamassa kaikki oletuksena päällä olevat ohjaukset simun ohjainasetuksista. Muuten ne perustoiminnot ovat molemmissa ohjaimissa ja toiminta on mitä sattuu.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään