Guest HJ

Flight1 ATR ei asennu?

4 viestiä aiheessa

Mikä mahtaa olla vikana? Yritän asentaa uudelleen kyseistä ATR:ää, mutta paketti ei suostu asentumaan koneelle. Asennuksessa usean eri tiedoston kohdalla herjaa, että

 

"A decompression error has been detected. (#5) could not open output file"

 

Tässä kohtaa voi sitten keskeyttää, yrittää uudelleen tai ohittaa. Ja kun ohittaa tai yrittää uudelleen, niin kohta uudestaan sama herja toisen tiedoston kohdalla.

 

Ja viimeiseksi herjaa, että "A sharing violation occurred while accessing an unnamed file" ja heittää koko asennusohjelman bittiavarauuteen.

 

Osaako täällä joku auttaa vai otanko yhteyttä kankealla kouluenglannillani suoraan Flight1:een?!?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kannattaa siihen Flight1:een ottaa yhteyttä joka tapauksessa mutta ensin voisit kokeilla paketin uudelleen lataamista ja asennusta; ehkä se on korruptoitunut? Oletan että käyttiksenä sulla on XP sillä olen ymmärtänyt että muiden käyttisten kanssa tulee ongelmia..

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuota uudelleenlataamista jo yritin ja tulos on sama (kokeilin vielä molempia linkkejäkin varmuuden vuoksi). Käyttis on tosiaan XP.

 

Ärsyttää... >:(

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Yritätkö asentaa siitä alunperin ladatusta tiedostosta? Silloin tarvitset sen rekisteröinnissä syntyneen .key-tiedoston. Jos sen sijaan asennat siltä alkuperäisestä paketista puretusta tiedostosta, sen pitäisi mennä heittämällä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään