Jaakko Rissanen

Pietarin ilmailukaupat?

5 viestiä aiheessa

Olen lähdössä huomenna neljäksi päiväksi Pietariin, ja venäläisiin lentokoneisiin liittyvä tavara ja kirjat kiinnostaisivat. Onko kenelläkään antaa vinkkiä, löytyykö Pietarista ilmailukauppaa ja jos löytyy, niin mistä päin?

 

EDIT: Myös tiedot kirjakaupoista joissa on hyvä ilmailukirjavalikoima otetaan mielellään vastaan...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Katselin Googlesta myös Pulkovon kentän etäisyyttä Pietarin keskustasta, ja tuntuu olevan vain 18 kilometrin matka, joten täytyy katsoa jos siellä ehtisi piipahtaa. Onko kokemuksia, miten siellä suhtaudutaan kuvaamiseen?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eipä ihan helpolla löydy google-tietoa Pietarin ilmailukaupoista, mutta on siellä sellainen Pulkovo 1:tä ja 2:ta pienempi kenttä kuin Rzhevka Airport, jossa pitäisi toimiman eri lentokerhoja...taitavat vain puhua pelkkää venäjää?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onko kokemuksia, miten siellä suhtaudutaan kuvaamiseen?

Airliners.netin kuvien perusteella ULLI:n kuvaajia ei ole uhattu ainakaan vankeudella, vaikka ei niitä hirveesti olekaan:

http://www.airliners.net/search/photo.search?placesearch=St.%20Petersburg%20%28Leningrad%29%20-%20Pulkovo%20%28LED%20%2F%20ULLI%29

 

Ehkäpä veli venäläinen on ymmärtänyt paremmin kuin muut, että kameralla saa sittenkin aika huonosti tuhoa aikaan verrattuna esim. kauempaa kentän ulkopuolelta laukaistuun ohjukseen tai hirvikivääriin.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vähän hätäisellä aikataululla liikkeellä, mutta laitoin meilin yhdelle paikalliselle kaverilleni ja kyselin asiaa. Vastaa kun vastaa, muttta onkin eri asia että ehtiikö auttaa alkuperäisen kysymyksen esittäjää....

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään