Guest Zim

Simkitsiltä uutta taas, paljon...

7 viestiä aiheessa

Käykäähän tutustumassa uusiin Simkits tuotteisiin, helikopteripuolelle on tullut mittareita, samoin 737:lle. Lisäksi uusi IO-lauta johon myös saa kytkettyä ainakin nuo 737-mittarit. Hintaa laudalla 89e. Lisäksi muuta uutta sälää...

 

J

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu, tuo 89 euron IO-palikka on muuten kiintoisa:

 

http://www.simkits.com/product.php?prodid=343

 

"No programming knowledge necessary!

 

The TRC programmable “Plug-and-Play” Multi Controller is a USB connected I/O board offering 23 Input/Output lines. Each I/O line is capable of or driving an LED (Light Emitting Diode, max. 20 mA), or driving a servo motor, or reading the position of a switch.

 

You choose the function of each I/O line. Each line contains three connectors (input connector, output connector and servo connector). These lines may be used to control many different flight simulator functions.

 

The Multi Controller software (included with the controller board) uses the I/O system from the FSUIPC software (written by Pete Dowson) to connect to Microsoft Flight Simulator. This PC compatible software is capable of recognizing up to 32 Multi Controllers connected to the PC via a single USB cable, thereby creating the most advanced control system for flight simulation ever (multiple USB devices can be connected by daisy chaining USB hubs)."

 

Tuossa on ihan oikeasti helppo ja varmaan suht toimiva palikka kotiohjaamoa miettivälle, jos tuota on uskominen niin softa pitäisi olla aika helppokäyttöinen ja tuolla voi kytkeä noita juttuja mihin tahansa FSUIPC:n offsettiin.

 

Ei kuulosta huonolta ollenkaan.

 

//Tuomas

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Toi on kyllä semmonen "elämä on" kauppa, että oksat pois, samoin kaikki muukin hardware simukaupat... Sääli!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No se on tota kun jotain aletaan tekemään sarjatuotantona - se touhu maksaa kun pitää ensin suunnitella, tehdä testisarja, katsoa toimiiko, kirjoittaa softat, ajurit, tehdä kytkentäkaaviot, valmistuttaa ne liitäntäkortit ym.. ja maksaa niiden palkat ketkä tuon työn tekee..

 

Mutta siis, tuohon korttiin voi itsekin tehdä mittareita - ei tuossa ole pakko käyttää simkitsin gaugeja. Siinä mielessä se on aika kiintoisa - 32 analogista viisaria yhteen korttiin.

 

//Tuomas

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tervehdys "elämä on miehet",

 

Ei ne halpoja ole mutta hinta/laatu-suhde on kyllä kohdillaan. Jos joku tekee vastaavan tuotteen halvemmalla ja on toiminnallisuudeltaan ja laadultaan sama, niin antakaa palaa! Uskon, että markkinoita löytyy.

 

Itse teetätin noi overheadin paneelit ja tavallaan säästin mutta ei niitä voi verrata yhteenkään kaupalliseen tuotteeseen. Jos laittaisin vaikka 1 euron tuntipalkaksi, niin olisi kannattanut tilata koko yläkerta Cossilta. Jos tykkää testata ja puuhastella, eikä ole kiire saada valmista, niin näennäisesti saa monta asiaa paljon halvemmalla.

 

// Joni

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jep, jos haluaa kaivertaa vuosikausia nollabudjetilla, niin sitten noi valmistuotteet ei varmaan ole se juttu, mutta jos kiinostus on lentopuolessa, niin sanoisin, että kohtuullisella korvauksella saa itselleen monenmoisia kapistuksia. Harrastukset on kalliita, eikä tää kotiohjaamoilu ole kyllä minusta edes siellä kalleimpien kategoriassa.

 

Tero

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään