Johann Muszynski

EFHK:n spottailupaikat miljoonannen kerran

4 viestiä aiheessa

Tätä on kysytty täällä miljoonia kertoja, mutta vanhoissa thredeissa ei ole enää kuvia ja linkit eivät toimi enää. Seuraavaksi etsin googlella noin puolitoista tuntia enkä löytänyt mitään. :P EFHK:n spottauspaikoista näyttää olevan aika laihasti tietoa.

 

Voisiko joku laittaa jonkun merkinnän alla olevaan kuvaan missä esim. Lemminkäinen on?

 

[ Attachment removed / expired ]

 

Kiitän ja kumarran.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Voisiko joku laittaa jonkun merkinnän alla olevaan kuvaan missä esim. Lemminkäinen on?

 

Lemminkäiselle vaan ei kannata nyt mennä pitkään aikaan, kun 22L/04R on remontissa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

04L laskeutuvat ja 22R nousevat:

 

Kehä III länteen -> poistu Nuolitien liittymästä oikealle -> aja suoraan, kunnes näet T-risteyksen, josta käännyt vasemmalle. Siinä tien laidassa on oikealla puolella sellaista tilaa mihin saa auton hyvin. Siinä on mielestäni kaksi hyvää paikkaa, toinen jonkin verran ennen sitä siltaa sellasella suht aukealla alueella ja toinen siinä sillan kohdalla. Siinä sillan lähellä olevassa paikassa joutuu kiipeämään sellaista hiekkamäkeä ylöspäin, mutta siitä on kyllä loistavat näköalat. Näille spottauspaikoille on myös toinen reitti: EFHK:lta tai EFHK:lle tullessa käänny kyltin ”Virkamies” suuntaan ja jatka tuolle edellä mainitulle sillalle saakka.

 

Toinen paikka ton radan kohdalla löytyy, kun ajaa tuolta edelliseltä paikalta suoraan sen sillan ali ja kääntyy seuraavasta risteyksestä oikealle Seutulan suuntaan. Siinä tien vierellä on aika hyviä paikkoja ja tien laidassa on ainakin yhdessä kohtaa hyvä levennys.

 

04R nousevat ja 22L laskeutuvat – eli kaikkien tuntema Lemminkäisen kallio

 

Tuusulantietä kohti Tuusulaa-> poistu Korson liittymästä ja käänny vasemmalle ”Lemminkäinen” kyltin suuntaan. Jatka vähän matkaa suoraan, kunnes tie kääntyy aika jyrkästi oikealle. Käännä auto siinä leveässä kohdassa vaikka, ja jätä johonkin siihen tien reunaan. Siinä on sellainen levennys. Ei kuitenkaan kannata jättää siihen keskelle tietä – siitä menee aika isoja rekkoja jotka ei tykkää varmaan jos joutuu väistelemään.

 

Tämä paikka ei siis ole käytössä tänä kesänä lainkaan, rata avataan 29.9.05.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään