Guest jussi

paintkit-kysymys

5 viestiä aiheessa

elikkäs mistä löytyy projectai:n sivuilta paintkitit, että niiden päälle voi sitten asentaa nämä textuurit,että voisi saada vaikka golden-airin koneita lentämään helsikinki-vantaalle?mistään ei tunnu löytyvän ???

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ihan pienenä selvennyksenä - paintkit on eri asia kuin peruspaketti, joka sisältää modelin lisäksi aircraft.cfg:n ja air-fileen. Paintkitien mukana saattaa joskus tulla myös *.mdl, mutta mahtaakohan PAI:n paintkitien mukana tulla? En nyt muista suoralta kädeltä.

 

Eli kun haluat lisätä jonkun toisen tekemän maalauksen ("repaintin") kokoelmaasi, tarvitset tuon Antin ja Ilkan mainitseman peruspaketin (jonka mukana ei tule paintkitiä, mutta sen sijaan *.mdl muine tarvittavine lisukkeineen. PAI:n peruspakettien mukana tulee myös "generic"-texture, joka kannattaa säilyttää tulevaisuuden tarpeita varten.)

 

Paintkitin puolestaan tarvitset silloin, kun haluat itse maalata jonkin koneen uudelleen (ja jotta saisit sen ilmaan, tarvitset jatkossa sitten kyllä myös peruspaketin, jollei sinulla ole sitä entuudestaan.) PAI:n paintkitit löytyvät osoitteesta http://www.projectai.com/packages/paintkits.php

 

--- Jorma

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään