Guest Nekke

Tehovipu ongelma!

4 viestiä aiheessa

Minulla on semmonen ongelma joka on ilmenny lähes jokaisessa 2. moottori konessa, sekä freeware että alkuperäsissä koneissa. Eli kun nostaa tehoja joko näppäimistöllä tai joystickin tehovivulla niin pelkästään 1. (eli vasen) moottorin tehot nousee. Kakkos moottorin tehovipu pysyy paikallaan. Mistä tämmönen johtuu miten voi korjata? yleensä vika ilmenee jos aloittaa moottorit sammuneena, välillä kesken lennon.

 

Kiitoksia etukäteen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sulla lienee oletuslennossa vain ykkösmoottori valittuna, jolloin se on oletusarvo. Molemmat moottorit saa hallintaan painamalla peräkkäin E 1 2 (tai nelimoottorisella tietty E 1 2 3 4). Jotkin paneelit aiheuttavat ongelmia näissä peräkäisnäppäilyissä. Silloin auttaa kun vaihtaa väliaikaisesti johonkin default-koneeseen. Kun saat kaikki moottorit taas hallintaan, tallenna oletuslento uudelleen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sulla lienee oletuslennossa vain ykkösmoottori valittuna, jolloin se on oletusarvo. Molemmat moottorit saa hallintaan painamalla peräkkäin E 1 2 (tai nelimoottorisella tietty E 1 2 3 4). Jotkin paneelit aiheuttavat ongelmia näissä peräkäisnäppäilyissä. Silloin auttaa kun vaihtaa väliaikaisesti johonkin default-koneeseen. Kun saat kaikki moottorit taas hallintaan, tallenna oletuslento uudelleen.

 

Kiitos kun muistutit että mitä näppäimillä sitä säädeltiin, joskus pääsi itseltäni unohtumaan

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään