Ari Viitajylhä

fssm32.exe

8 viestiä aiheessa

Mitä tämä tiedosto tekee ja mihin se liittyy.Silloin tällöin se vie koko koneen prosessoritehon niin ettei mikään tahdo oikein pyöriä.Epäilen F-securea.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllä tuossa saa hieman kulmia kohotella lukiessaan vastinetta F-Securen hitauteen ja raskauteen.Kaikki syyt näkyivät olevan muualla kuin omassa tuotteessa.En missään tapauksessa ottaisi pois käytöstä Windows File Protection-systeemiä.Tämähän juuri estää ne tilanteet minkä kanssa vanhoissa Windowseissa tapeltiin.Eli joku sovellus korvasi ydintiedoston omalla versiollaan.Tilannehan oli yleensä katastrofi.Ja maailmassa löytyy varmasti kevyempiäkin scannereita,jopa ilmaisia ja hyviä.Norton on toinen raskas sovellus.

Vexi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Elikkä asia saa olla nyt sillain kuin se nyt on.Tuo hitaus tuli esille juuri siinä vaiheessa kun windows update alkoi ladata tietoa netistä.Baanan liittymän tilauksen yhteydessä sai F-securen ilmaiseksi puoleksi vuodeksi käyttöön.Ole miettinyt myös F-securen poistamista ja korvata se AVG:llä ja Zone alarmilla.En tiedä onko siinä järkeä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin, makuasia ! Mulla on jo vuosia ollut käytössä ilmainen suojaus, ja se on toiminut virheettä koko ajan. Yhtään "pöpöä" ei ole koneella käynyt ! Perusohjelmat ovat Antivir Personal Classic, Zonealarm, SpyBot, Adaware SE ja Microsoft Antispyware.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itse en ainakaan jaksa ruveta pelaamaan noiden ilmaisten kanssa, F-Secure ei ole tuottanut mitään ihmeempiä ongelmia raskaudellaan, onpahan olo turvallinen, kun on kunnon softa hoitamassa suojausta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään