Guest mitch83

Oliko EFHK:lla jokin sammutusharjoitus?

4 viestiä aiheessa

Tietääkö kukaan eilisestä (28.4) EFHK:lta puolilta päivin nousseesta rankasta savusta mitään? Savu näkyi selvästi Tuusulaan asti, joten piti käydä tarkistamassa tilanne. Lemminkäiseltä ei nähnyt juurikaan mitään, joten menin Vantaan vauhtikeskuksen parkkipaikalle. Sieltä näki että kyllä se savu aidan lentokentän puolelta tulee, ja todella paksuna. Menin sitten sinne tiilikasalle, mutta savun lähde oli sammutettu. Hetken aikaa siinä pällistelin, kunnes näin kolmoskiitotien itäpuolella ambulanssin ja jotain sammutuskalustoa. Ilmeisesti jokin sammutusharjoitus? Savu oli niin sankkaa, että se pysyi ainakin puoli tuntia sammutuksen jälkeen näkyvissä taivaalla :)

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eiköhän kyseessä ollut harjoitus. Jos paloharjoituspaikka on vielä samassa paikassa kuin ennen sijaitsee se juuri kolmosradan itäpuolella (ts. ratojen välissä). Itsekin siellä olen pari sammutinta käynyt tyhjentämässä....

Juha.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ilmailulaitokselle yritettiin valita uutta "Paavia", musta savu tiesi ettei homma vielä onnistunut. ;D No vitsit vitsinä, sammutusharjoitushan se, katseltiin pölähdyksiä Malmilta. :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään