Guest alepeura

Tiedostojen uploadaus

9 viestiä aiheessa

Tässä vielä viimeistelin tuon PETEN texture fixin valmiiksi ja haluaisin uploadata. Kuitenkin tahtoisin että se menisi vain sen vanhan PETEn "allel niin kuin nimellä "texture fix" yms. niitä on täällä näkynyt, eikä tulisi kokonaan uutta. Mitä pitää tehdä?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Pistät vaan siihen tekstitiedostoon, mikä pitää uploadata itse tiedoston kanssa, otsikoksi sen PETE texture fix, tai mikä sulla se alkuperäinen on ollutkaan...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ok, kiitosta vaan. Kuvaa ei vissiin tarvi laittaa.

 

Ei tartte jos et sellaista halua laittaa, tai siellä on jo kuva ennestään...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo, sinne laitoin meneen ilman kuvaa (siitä kuvasta ei kuitenkaan niin erityisemmin erota minkälainen se on).

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hei,

 

Yritäppäs vielä sen verta lukea ohjeita, että lähettäessäsi tiedostoja (teksti-, kuva- ja zip-tiedosto) nimeät ne samannimisiksi eli näin:

pete_tekstuurifix.zip

pete_tekstuurifix.txt

pete_tekstuurifix.jpg

 

Nyt tuolla on kaiken maailman kuvaus.txt, 1p.jpg, pete.txt ja texture.zip tiedostoja, joista ei ota mitään tolkkua varsinkaan silloin kun upload-hakemisto on täynnä muutakin kamaa. Tässä tapauksessa vieläpä texture.zip, jota epäilen sinun lähettämäksesi Peten tekstuurifiksiksi, ei sisällä mitään muuta kuin nuo tekstuuritiedostot, ei edes readmea, joten jouduin tekstuurista päättelemään, mikä tiedosto on kyseessä. Lisäksi käyttäjät varmasti arvostaisivat readmea. Mm. asennuksen ohjeet ja tekijän yhteystiedot on hyvä olla.

 

Alkuperäiseen kysymykseesi vastaten, itse ainakin toivoisin, että pete_tekstuurifix.txt sisältäisi tämäntyyliset lisäohjeet. Tuo kyseinen tiedostohan ei loppukäyttäjille näy, joten sinne saa kyllä kirjoitella erityistoivomuksia.

 

Antti

File library manager

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moro

 

Ihan vain vinkiksi Aleksille (ja muillekkin) tulevaisuudessa että kysyy paintin alkuperäseltä vääntäjältä lupaa tuohon muunteluun, ei itseäni kiinnosta jos joku tekee omani päälle, mutta joku muu saattaa älähtää siitä ja ettei tule hankaluuksia (ilmeisesti tuo pete tehty medihelin päälle, käyttäen myös omia piirroksiani)

 

Eikä tämän viestin ole tarkoitus pilata uuttavuottasi ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Et onnistu pilaamaan uuttavuottani ellet tule ovelle karjumaan ;D

Mää nyt vaan ajattelin että.....

Jaa-a, ota huomioon että oon tehny ton puoli vuotta sitten, kun sillon tajusin että hitto (se kesti jonku aikaa kun olin vielä vähän tietämätön) oliskohan pitäny kysyä lupa, ja voi h*****ti sielä lukee viel sun nimes. No sillon siitä ei noussu mitään isompää känää joten unohdin ;D J atulevaisuudessa jos jotain teen niin kysyn luvan.

Muuten se ei varmaan edelleenkään haittaa jos uudessa projektissa käytän tuota samaa pohjaa?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään