Guest lauriv83

fs2004 toimimaan kunnolla

3 viestiä aiheessa

Minkälaisella kokoonpanolla fs2004 tulis toimimaan täysil grafiikoil ja ai koneil +(ehkä lisämaisemil) 30-40fps? Omia kokemuksia? ??? Itselläni on amd athlon xp +1600 eikä se jaksa oikee pyörittää pelii kunnol geforce 4mx näytönohjain.. mikä vaikuttaa tohon simuun eniten? Muisti, prossun teho vai näytönohjain? Vai onko kaikilla nopeutta lisäävät vaikutukset tohon simuun? :P

 

Thx!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Noin viidentonnin satsauksella saat kaiken toimimaan puolivuotta,itselläni on 2,4/1mt/GF4MX144 ja FS2004 pyörii ihan kiitettävästi runsailla graffoilla(15-25fps).Ei kannata tavoitella kuuta taivailta!!

 

T:Harri

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei se täysillä asetuksilla pyöri kunnolla missään koneessa vielä, jos on suurkaupunki alla ja pilviä paljon. Muistissa 512 MB on ainakin tarpeeksi FS:n tarpeisiin, luultavasti 256 riittää. Prosessori ja näytönohjain kuin myös emolevyn väylänopeus ja muistipiirien nopeus vaikuttavat kaikki. Näyttökortin piiri vaikuttaa lähinnä siihen, kuinka hienoja tehosteita voi käyttää ilman liiallista hidastumista ja näyttökortin muisti siihen, kuinka isoja tekstuureja voi käyttää. Muut vaikuttavat eniten siihen, kuinka tiheää autogeniä ja kuinka tarkkoja maastonmuotoja voi käyttää. Tämä noin karkeasti jakaen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään