Juha Hepokangas

Missä viipyy Hyvinkää?

6 viestiä aiheessa

Kuvien perusteella Hyvinkään maisema on lähestulkoon valmis, mutta julkaisu vain viipyy ja viipyy... Jonkinlainen beta-versiokin ilmeisesti on joillakin harvoilla valituilla ollut käytössä jo pitkään. Mikä mättää?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sitä tässä ollaan muutkin ihmetelty.. Beta-versiossa on tosin vielä muutama puute. mm. talot ovat liian pieniä. (Cessna ei mahdu halliin jossa oikeasti säilytetään useita purjekoneita, moottorikoneita ja ultrakevyitä.) Ja parista rakennuksesta puuttuu tekstuurit. Käytännössä tuo maisema ei ilmeisesti ole edennyt yli vuoteen?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moi

 

Kyllä lentämisen kannalta scenery olisi aivan valmis julkaistavaksi. Siinä on kaikki oleellinen. Hienosäätöä voi tehdä myöhemminkin.

HS

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo, ihan samaa mieltä, siinä on kuitenkin baanat paikallaan ja fiilis on varsin aito. Pistäkää nyt edes beta julkiseen jakoon koska tuo on erittäin hieno scene. Jos se ei edes tuosta etenisikään, silti se on kerrassaan hieno, Talojen väärä koko nyt ei ole maailman isoin ongelma koska lentokenttähän se on eikä mikään lomamökkisimulaatio :)

 

//Tuomas

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään