Guest alex

hmmm...Ariane 737..

4 viestiä aiheessa

En tiedä itse oikeastaan mistä tämä Ariane vs Avsim ?! sota on lähtösin..(joku saa selventää jos haluaa)

 

Mutta näin huvin vuoksi, onko kellään mitään tietoa tuosta uudesta 737 sarjasta...Esim verrattuna PMDG:n 737 sarjalaisiin. Selailin tietoja mutta jokseenkin epäselviltä tuntuvat nuo sivut.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Arianea pyörittää henkilö nimeltä Peter Tishma, joka on aiheuttanut aiemmin aikamoista härdelliä simupiireissä. Hänen ex-firma PapaTango väitti mm.omistavansa kaikkien oneworld-yhtiöiden oikeudet simukoneisiin yms.

 

Muut täydentää. :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

haku www.google.com "Peter Tishma" hakusanalla selventää asioita paljon ;)

 

Tuota Arianen 737NG mallia on myös haukuttu kalliiksi ym. myöskin Arianen Asiakaspalvelu ei ole kuulemma mitään kummoista ja jos sieltä jotain kysyy niin vastaukset ovat tylyjä ainakin mitä olen avsimistä lukenut.

 

Itselläni on PMDG:n 737NG sarja ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Itse en ainakaan rahojani tuohon Arianen tuotteeseen laittaisi. PMDG:ltä saa myös paljon parempaa asiakas tukea :)

 

Jani

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu, ja eikös Arianen systeemissä sitten tulevat päivityksetkin maksa erikseen jne? Avsimin threadeja kun lukee, niin siellä jossakin oli hintavertailuja ja jotta pääset lentämään Arianen vekotinta, hintaa kertyy yli 90 dollaria ja tuohon sitten mahdolliset tulevaisuuden päivitykset maksuineen päälle...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään