Guest petepawn

Weather maker..?

3 viestiä aiheessa

Kävin etusivun osoittamassa linkissä lueskelemassa Weather Maker-ohjelmasta. Muuten nätit sivut, mutta mistään en löytänyt todellista infoa siitä, että mitä ohjelma oikeastaan tekee, onko ilmainen/payware - ja vastauksia seuraaviin kysymyksiin " onko hyvä" ja "kannattaako ladata" - en tietenkään edes odottanut löytäväni..

 

Uskoisin että täältä saan vastaukset kaikkiin neljään ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Totta puhut. Melkein kuin olettaisivat, että jokainen vierailija tietää ilman muuta jo tullessaan, mistä on kysymys.

 

Käytin ohjelmaa edellisen simuversion aikana ja taisin laimeasti tykätäkin, mutta nyt paras vastaus jonka voin antaa on se, että käy katsomassa AVSIMin foorumeita hakusanalla "weather maker." Siellä on muutamia threadeja aiheesta ja joku oli aivan tuorekin.

 

Ohjelmalla tehdään sääteemoja (scapes.) Sitä voisi ehkä luonnehtia graafise(mma)ksi käyttöliittymäksi MS:n omaan Weather SDK:iin verrattuna.

 

Ainakin se WMEE (EnchantedEdition on ilmainen.)

 

Joku AVSIMin kirjoittajista moitiskeli, että se yrittää joka kerta avatessa ottaa yhteyden Calibren serverille ilman selvää syytä eikä suostu toimimaan, jos sen kieltää. Mistään säätilan lataamisesta ei ole kysymys; siihen tätä ohjelmaa ei tarkoitettu.

 

Sivulta löytyy paljon ilmaisia sääteemoja. Kokeile vaikkapa niitä aluksi. Jotkut ovat ihan kivoja, joskin itselläni on hiukan semmoinen kutina... että kun ne luotiin jo viime syksynä, kauan ennen kuin Weather SDK julkaistiin niin ovatkohan ne aivan oikein optimoituja? Joissakin Frame-hit on nimittäin aika kova (mutta niinhän se on aina kun pilvikerroksia ja muita herkkuja lisätään.)

 

Minulla siis oli tarkoitus vielä alkuvuodesta pitää tätä ohjelmaa silmällä ja kokeilla kun se päivittyy, mutta sitten tuli tuo SDK ja kun opettelin käyttämään sen mukana tullutta compileria (hyvin en osaa vieläkään) niin en enää katsonut tarvitsevani muuta.

 

Epäilen vahvasti, että suurin ongelma Weather Makerin käytössä on ohjelman ulkopuolinen ja sama kuin MS:n omassakin: pitäisi olla edes jonkinlaiset perustiedot meteorologiasta, ennen kuin tulos alkaa muistuttaa todellista.

 

Harmi etten voi antaa parempaa tietoa. Toivotaan että saat vastauksen myös joltakulta, joka on todella käyttänyt ohjelmaa.

 

- terv. Jorma

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos vastauksista.. ne riittivät.

 

Eli en aio ladata uutta mahdollista "simun kaatajaa", koska lennän 95%:sti FS:n real weatherillä.

 

;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään