Guest Hake

Ref, Check ja Brief listat

6 viestiä aiheessa

Olen yritellyt tehdä reference, check ja briefing listoja FS2004:een mutta se ei ota onnistuakseen. Listojenhan pitänee olla WEB sivuina(html).

 

Oisko jollakulla tarkempaa ohjetta annettavana. Manuaalissa ei juuri ole tästä asiasta mitään.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ref ja check talletetaan HTM-tiedostona lentokoneen kansioon ja aircraft.cfg:ssä kerrotaan niiden nimet [fltsim.#]-osioissa tyyliin:

kb_checklists=Beech_Baron_58_check

kb_reference=Beech_Baron_58_ref

 

Briiffit ovat lentokohtaisia. Talleta lento jollain nimellä, esim. hiihaa.flt ja tee briiffi saman nimisenä HTM-tiedostona hiihaa.htm sinne samaan kansioon (Omat tiedostot\Flight simulator files). Briiffi on käytössä kun valitset tuon lennon.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei muuten onnistunut. Lisäsin kb_checklists=A320_ref aircraft.cfg:hen ja A320_ref tiedoston ko. koneen kansioon WEB sivuna (htm) mutta se ei tule näkyviin kneeboardissa, vain tyhjä sivu. Jotakin on vielä pielessä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei siinä tosiaankaan mitään tuon kummallisempaa ole. Tarkista nyt vielä, ettei ole kirjoitusvirheitä, että se tiedosto tosiaan on nimeltään A320_ref.htm ja että se aukeaa selaimessa. Ja onhan se tiedosto samassa kansiossa kuin aircraft.cfg (koneen pääkansio). Tuolla määrityksellähän sen pitäisi muuten näkyä checklistinä, ei referencenä. Niin joo, ja jos sen koneen aircraft.cfg:ssä on useampi [fltsim.#]-osio, niin varmista että olet muuttanut sitä mitä käytät. Jos kaikki on tarkistuksenkin jälkeen oikein, eikä toimi, niin sitten tsekkaisin josko siinä HTML-koodissa on jotain omituista. Luulisin kumminkin tuon kneeboardin olevan sisuskaluiltaan IE, hyvin se on sivut näyttänyt.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään