Guest jpaukku

Toronto ja maatason vaihtelu

1 viesti aiheessa

Moro

 

Hämmästyin suuresti siirtyessäni lentämään Kanadan alueille ja Toronton ympäristöön. Siellä nimittäin kaikki kentät tuntuvat olevan ympäröivää kaupunkialuetta useampi sata jalkaa korkeammalla eli kaikki kentät ovat muuta maatasoa korkeammalla. Tämä voi nyt juontaa jostain mesh maisemasta, itselläni oli south ontario mesh päällä joten otin sen pois sekä tämän uuden FlightOntarion julkaiseman Toronton alueen pois päältä. Mutta mikään ei auttanut. Olen poistanut muitakin mesh alueita pois mutta ei muutosta. Jopa Suomessa tuntuu maataso vaihtelevan näillä uusilla FISD:in erinomaisilla maisemilla, ei tosin niin paljon, mutta kummallisia laaksoja Suomeenkin on ilmestynyt.

Toinen kummallinen asia oli, että puutkin ovat esim. Toronton Downsview:n kentällä ilmassamuutaman jalan, kenttäalueen itse ollessa useamman sata jalkaa normaalosta maatasosta.

Tiedän että tämä on aika vaikea pala, mutta olisiko kellään aavistustakaan mistä tällaista lähteä purkamaan? Uudelleenasennus ei oikein jaksaisi kiinnostaa, jos ei ole aivan pakko. Käytössä siis Fs2004.

 

t. JP

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään