Guest Havana

Autopilotti

4 viestiä aiheessa

Ajattelin kokeilla autopilottia lennollani, ja..... niinpä myös kokeilin. Katsoin vähän näppäinkomennoista, että mitä näppäimiä siinä käytetään, siis sen aktivoimiseksi.

 

Löysin mm. sen, että CTRL+R näppäinyhdistelmällä se ylläpitää sitä sen hetkistä nopeutta. Mutta yhtä en löytäny nimittäin sitä näppäinyhdistelmää että miten se autopilotti ylläpitää sitä valittua korkeutta, sekin on varmaan joku CTRL+joku?. Vika saattoi olla mun huonossa englannin kielen osaamisessani ::) Pystyykö sen autopilotin aktivoimaan niin että se hoitaa kaikki, myös laskeutumisen?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Näppäinyhdistelmiä ei varmaan niinkään kannata opetella. Itse ainakin paljon luontevammin klikkailen sitä autopilotin moodinvalintapaneelia hiirellä. Tietää ainakin mitä tekee kun näkee mitä nappia painaa, sen sijaan kuin muistelisi että oliko se-ja-se toiminto nyt CTRL-Y vai CTRL-Z.

 

Ei nyt suoralta kädeltä tule mieleen yhtään hyvää autopilottiohjetta, mutta varmaan sieltä simun ohjepuolelta (flight school) löytyy?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Näppäin yhdistelmä on Ctrl-Z, mutta kuten Sami kirjoitti: Kannatta käyttää hiirtä niin tietää mitä tekee.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ja autopilotin etupaneelihan löytyy useimmissa vakiopienkoneissa sieltä radioiden joukosta.

 

Vakiokoneissa ei ole autolandia, mutta autopilotin saa seuraamaan ILS-sädettä tarvittaessa muutaman jalan korkeudelle asti.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään