Guest Havana

Mitä uudistuksia kaipaisit seuraavaan Flight Simulatoriin?

24 viestiä aiheessa

Niin siinä se kysymys jo olikin. Ehkä seuraava Flight Simulator tulee vuonna 2005, koska edellisetkin ovat ilmestyneet parin vuoden välein (98,2000,2002,2004).

Mun mielestä olis hyvä jos lentokenttiin panostettas seuraavissa simuissa. Koneet alkavat pikkuhiljaa olla ok, mutta kentät pitäs saada realistisimmiksi ja aidomman näköisiksi ja ihmisiä pitäs myös ilmestyä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Esim lisää photoreal lentoasemia, lentoliikennettä myös niille lukuisille vesilentoasemille ja helikopteri liikennettä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

 

* Lisää elämää kentille esim. liikkuvia autoja platalle.

* Nykyiset nytkähtelevät säävaihtelut luonnollisemmiksi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

..ja ihmisiä pitäs myös ilmestyä.

 

Ihmisiä? Kamoon.. kunhan nyt ekana sais ilmailupuolen kuntoon ;)

 

Mitä nyt ekana tulee mieleen olis kitkakertoimet, parempi radiomallinnus (ADF käyttäytymään kunnolla, 8.33 radiot, VOLMETit jne..) ja vaikkapa karkkina radalle vesi/lumiefektit. Defa matkustajakoneet voisi poistaa ja keskittyä tekemään ne mopojen paneelit kunnolla..

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Autot teille! Vaikka sitten sellasina liikkuvina pisteinä etteivät tuhottomasti vie frameja. Motareilla olis sitten enemmän ruuhkaa kuin pienillä metsäpoluilla. Ja autojen esiintyvyyttä pystyis säätämään jostain, vaikkapa dynamic scenery -sliderista.

Laivat ja junatkin olisivat vaan plussaa jos ne sais vaikka esiintymään ainoastaan tietyn korkeuden alapuolella framejen säilyttämiseksi.

Ja pilville varjot eli varjoja ei saisi olla, ainakaan terävinä, jos on pilviverho yläpuolella.

 

Edit: Boardaavat matkustajat lisäisi myös varmasti fiilistä ja motivaatiota :) (Jos näkisi niitä vaikka putkessa olevasta ikkunasta vilisevän)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

- Paremmin mallinnetut lentokentät (kentille voisi laittaa myös jotain huoltohenkilöstä, niin tulisi vähän enemmän sitä "realistisuutta")

 

- Kunnon default koneet! Tai ainakin kunnon föönit. (paremmat panelit, Toimiva FMC yms.)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mulle riittäisi, että korjaisivat kaikki typerät bugit pois ja pistäisivät lentomallinnuksen uusiksi :P

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Parempi ATC, joka ymmärtäisi SID:en ja STARS:ien päälle jotain.

Ja mieluusti jokin sellainen systeemi että voi helposti päivittää

tuon tietokannan uusimpaan AIRAC-versioon.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kaikkea mukavaa nimenomaan lennonmallinnuksen ja menetelmien (SID/STAR ym.) osa-alueelle. Visuaalinen ilme alkaa olla jo niin hyvä kuin se tarvii ollakkin. ATC vois olla myös vähän fiksumpi...

 

..mistä tulikin mieleen yks pikku juttu joka ärsyttää aina silloin tällöin. Ei varmastikkaan olis kova urakka koodata silleen, että se default ATC antaisi samalla kun antaa laskuluvan, sen tuulen voimakkuuden ja suunnan kans. Niin kuin oikeastikin. Saahan sen sieltä Shift-zetasta esille, mutta siinä laskeutumisen viimeisessä, äärimmäisen hektisessä vaiheessa ei huvittais hirveesti ruveta kikkailemaan näppiksen kanssa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Elävämpää maastoa, ja kesämökkejä järvien rannoille sinne tänne. Kesämökit siksi että vesitasolla voisi pitää kivaa 8)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Noh jos omaa taidot scenen väännössä, saa vaikka sen oman mökin lisättyä laitureineen sinne järvenrannalle ihan itse ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lentomallinnus tosiaan ihan uusiksi. Sääolosuhteitakin voitaisin monipuolistaa. Mitäpä sitä muuta... Kaikki ilmailulliset asiat ensin kuntoon. Ja jos jonninjoutavat kaatuilemiset saisi vähemmäksi, olisi sekin jo jotain...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Mitä nyt ekana tulee mieleen olis kitkakertoimet, parempi radiomallinnus (ADF käyttäytymään kunnolla, 8.33 radiot, VOLMETit jne..) ja vaikkapa karkkina radalle vesi/lumiefektit.
Lisäänpä listaan HF-commit ja kumpuilevat kiitotiet. Tosin tuskin ainakaan VATSIM:iin saataisiin HF-tukea sittenkään.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Oikeat transitiokorkeudet. Parilliset ja parittomat korkeudet reiteille. Parempi vikamallinnus.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Suihkumoottoreiden ym tiivistysvanat koneen pituusakselin eikä maanpinnalla olevan reittiviivan suuntaiseksi. Nyt näyttää sangen kököltä ja epärealistiselta, kun sivutuuleen edettäessä tiivistysvanat jäävät maanpinnalla olevan reittiviivan suuntaisesti kulmassa koneen pituusakseliin nähden.

Tästä ovat muutkin vihjailleet, mutta Ameriikan systeemit eivät ole koko maailma, eli USAn alueella USAn (lennonjohto ym)tsydeemit, Euroopan alueella Euroopan jne.

Eri vuodenajat voisivat myös vaihdella realistisesti eri puolilla maapalloa.

Ja ne navat! Ei suinkaan nöyhtää pois, vaan ylilentoja etelä- ja pohjoisnavalla!

Ja jos nyt oikein rupeaa vaativaksi, niin realistiset termiikin aiheuttamat keikutukset, ja sen mukaisesti realistinen purjelentomaailma ottaen huomioon yleissäätilanteen ja maaston. Aallossakin voisi olla sangen jännää killutella purjekoneella FS:ssa! Tämä taitaa olla jo joulupukillekin lähes mahdoton elämää suurempi toive!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin ja puusto saisi kans vaihdella vähän enemmän. Ettei samat FinTrees -puut esiinny lähes koko maapallolla. Puita voisi olla vaikkapa pohjoisesta havumetsävyöhykkeestä, sekametsävyöhykkeestä, lauhkeasta vyöhykkeestä, subtrooppisesta vyöhykkeestä sekä trooppisesta vyöhykkeestä. :D Ja Islannista ja Gröönlannista puut pois, hus! >:(

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ainakin metsät pitäisi tehdä tuuheiksi, ei erillisiä puita vaan metsät nousemaan heti järven rannasta. Ja pilvien varjot ja muitakin varjoja

 

[ Attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niinpä , siinä on kysymys joka lopussa johtaa ihan todelliseen lentomaailmaan. Eikö kuitenkin joskus käy niin. Ajatelkaa fs1-fs9 eroja. Kuka olisi voinut silloin kuvitella jotain silloin kuten nyt jo on. Vasta ettei kukaan ja kukaan myöskään ei voi sanoa milloin on todellisuus tavoitettu. 10 v. ? 15 v? Minä ainakin kaipaan sitten joskus että simussa on vähän elämää. Nythäs se on kuin atomisodan jäljiltä, vain sinä siellä ohjaamossa ja muutamat ai-koneet pörrää siellä täällä, muuten kaikki on kuollutta, ei ihmisiä, autoja, ääniä, lintuja, jne. Mutta sitten joskus ne on, ollaanko vielä kahvoissa sen aika näyttää ???

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Uuteen FS:ään tulisi saada paremmaksi koneiden lentomallinnus, ilmavirtaukset, paneeleihin FMC, ATC realistisemmaksi ja kaikille tuttu näkyväisyysbugi kuntoon.

 

Sen sijaan nämä linnut ja ihmiset eivät mielestäni kuulu FS:ään. Kyseessähän on lentosimulaattori, eikä mikään Earth Simulator. Siihen eivät mitkään autot kuulu. Vaan ne tulisi jatkossakin olla lisäosia.

 

Ovathan nuo edellämainitut mukavia lisäominaisuuksia, mutta Mikkisoftan tulisi ensiksi saada lentämiseen liittyvät perusasiat kuntoon.

 

Edit: tekstiä lisätty

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Justiinsa tänä aamuna mietin, että milloin alkaa tämä (FS2006?) arvuuttelu/keskustelu täällä foorumilla.

Tuntuu, että aina uusimman osan ilmestyttyä, on noin vuoden päivät "rauhallista", ennen kuin odotus alkaa nostaa päätään ;D

 

Mutta asiaan. Lista olisi tosiaan loputon, mutta joitain toiveita myös mainitakseni:

-ATC/SID/STAR asiat monilta osin realistisemmaksi.

-Säävaihtelut paremmaksi. (vaikka kentällä on sumua, tms, kenttä peittyy näkyvistä usein vasta aivan liian lähellä, jne :( )

-Lentomallinnus ei voi olla ikinä liian hyvä...

-VFR lentämistä ajatellen, sceneen voisi panostaa monilta osin. Tiet, rautatiet, rantaviivat, asutus, pellot, puut, jne. tarkemmiksi ja realistisemmiksi.

-AI liikenne. reksiteritunnukset, jne, mitä maksullisista lisäosista voisi kopioida

-TCAS

-Jne, jne...

 

Varmasti paras tapa saada toiveitaan kuuluville on laittaa tekijöille toiveita suoraan.

Kai niillä on jonkinlainen osoite palautetta varten?

 

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vielä tähän näitä visuaalisia parannuksia: taivas saisi näyttää sitä tummemmalta mitä ylempänä ollaan, jossain FL350ssa jo hyvinkin tummansiniseltä keskipäivän aikaan, niinkuin oikeastikkin. Tulisi enemmän semmoista oloa, että ollaan korkealla.

Olen myös huomannut että kun vaikkapa laskeudutaan ja ollaan jo aika lähellä maata niin sää voi olla täysin selkeä kunnes yhtäkkiä muuttuu tietyn korkeuden alapuolella huonoksi näkyvyydeksi. VATSIMissakin meinas käydä niin että oisin just ilmoittanu kiitotien olevan näkyvissä, kunnes yhtäkkiä tuli sankka sumu ja kesti pitkään, ennen kuin se taas oli näkyvissä. Siinä ois joutunu vääntämään jotain tyyliin "disregard runway in sight, there came a thick fog suddenly" ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään