Guest GShock

PAI A330 UT:ssä

3 viestiä aiheessa

Terppa!

 

Mulla on himokas projekti meneillään jossa latailen Ultimate Trafficiin mahdollisimman monet koneet/lentoyhtiöt jotka siellä muutoin lentelee "default"-otsikon alla.

 

Nyt kuitenkin ladattuani PAIn A330:siä ja kokeiltuani sen jälkeen esim spotata Etihadin A330sen Abu Dhabin kentällä, oli siellä kyllä A330 mutta harmaa sellainen. Kokeilin sitten toista kenttää ja toista ajankohtaa jolloin UT:n mukaan siellä pitäisi olla ennytmuistaminkälentoyhtiön A330 ja sekin oli harmaa. Eli jostain syystä PAIn A330sten tekstuurit eivät tunnu näkyvän. Ongelma oli sama myös joissain A340sissä.

 

Any ideas?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Olethan laittanut jokaisen koneen texture-kohtaan kyseisen texture-kansion nimen?

 

Esim. [fltsim.0] kohdassa on Etihad ja sinulla on PAI:n A330 hakemistossa kansio nimeltä texture.etihad. Sinulla pitää lukea tuo etihad kyseisen yhtiön texture=kohdassa. Tuliko tarpeeksi epäselvästi? ;)

 

Edit: Toinen mikä saattaa vaikuttaa on koneen moottorimalli. model-kohdassa pitää lukea sama lyhenne kuin koneen tekstuureiden lopussa.

Esim. Etihadin model-kohdassa tulee lukea pw

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moi

 

Kato jostain jo asennetusta A330stä minkä nimisiä niiden tekstuuritiedostojen pitää olla. Jostain syystä tekstuurien tiedostonimet vähän heittelee PAI/UT:ssa, vaikka uudelleen nimettyinä ne toimii ok...

 

-- Olli

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään