Guest PsykoOps

Virtual input device

3 viestiä aiheessa

Tässä on pari päivää kirottu maailman tikkuvalmistajia kun ei itselle sopivia ohjaimia löydy. Sen seurauksena törmäsin tapaan jolla voisi solvata miljoonien simuilijoiden kontrolli ongelmat: http://www.simhq.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=79;t=001973. Tästä lähti ajatus rullaan, miksei ole tehty virtuaalista peliohjainta johonka voisi lisätä kaikki peliohjaimet mitä ikuna löytyy. Itselläni on tällä hetkellä käytössä Saitek FF tikku + thurstin Afterburner throttle ja tuotahan ei saa toimimaan peleissä jotka hyväksyy vain yhdeltä peliohjaimelta inputtia. Eikö olisi ihanaa kun voisi lyödä eri tikkuja kiinni koneseen ja ne kaikki voisi konffata yhdeksi ohjaimeksi ja/tai voisi liittä/jakaa toimintoja oman mielensä mukaan? Utopistinen ajatus loppujen lopuksi, kun ajattelee että kaikki firmat säätää vaan omia puoliksi rikkinäisiä ajureitansa koko ajan >:(

Anteeksi kovasti jos kuulostaa whineltä :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moi,

 

Ajatushan on hyvä, eikä edes utopistinen. Ajurisofta, joka lukee useamman ohjaimen dataa ja näkyy järjestelmälle yhtenä ohjaimena ei edes ainakaan c osaajalle ole vaikea tehdä:) (minä en osaa tehdä semmoista jonka voi julkaista, harmi. Labviewillä olen tommoisia tehny, mutta exe palikan pyörittäminen vaatii sen runtimen ym. ja ei ole oikein hyvä jakelumielessä...)

 

Rautapuolella sama ajatus voisi toimia niin, että yhdessä usb:ssä oleva microcontrolleri lukisi useampaa usb:tä, pitäisi pötköön ja sitten ajurissa päätettäisiin, että mitä milläkin kanavalla sitten tehdään.

 

Falcon 4 SP3 pelaajillehan tämä olisi hyvä.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo mutta entäs gameport vehkeet, FF jne. Nehän pitäisi ehdottomasti olla mukana koska molemmat ovat vielä suosittuja pelimaailmassa. Rupesin katteleen noita omia vanhoja vehkeitä niin sieltä löytyi ch:n gameport pedaalit, F-16 TQS jne. ja muuta sälää. Noista kun saisi yhden ohjaimen niin akseli/nappi puute jäisi historiaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään