Guest Marski

Siivililentäjät - friikejäkö?

6 viestiä aiheessa

http://www.virtualpilots.fi/feature/artikkelit/nuomainiotmiehet/ ;D

 

Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä sijaitsevassa Ilmailumuseossa järjestettiin 27.-28. lokakuuta ilmailuharrastuspäivät, jonne kerääntyivät ilmailua ja lentokoneita eri muodoissa harrastavat ihmiset ja seurat. Mukana oli myös Suomen Virtuaalilentäjät - Virtual Pilots ry. Virtuaalilentäjät? Ne friikitkö, jotka rakentavat olohuoneisiinsa täyskokoisia ohjaamoja ja ajavat kieli keskellä suuta Lontoon ja New Yorkin väliä ja luulevat, että se on jännää? Ei sinne päinkään, virtuaalilentäjät ovat toista maata.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei ole ehkä jännää, mutta pitääkö kaiken olla jännää? Hauskaa se ainakin on. :)

Niinpä, tärkeintähän on että on hauskaa. Ärsyttää joskus niin pirusti kun sisko nimittää friikiksi ;D.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuohan julkaistiin joskus vuonna 2001 PCGamerin lehdessä. Eräässä toisessa PCGamerissa tutkittiin lentosimulaattorien tulevaisuutta ja siinä oli aika hauska alku:

 

"Kautta-aikojen se on ollut nörttien suoja-aluetta. Se on lajityypin alalaji, joka kiehtoo kaikkia, mutta joka on sosiaalisesti polttomerkitty. "Mitä teit viime yönä?" Ystäväsi kysyvät. "No kunhan tutkailin peräpukamiani", nolostunut lentosimulaatioiden harrastaja mumisee. Niinpä niin, et kehtaa tunnustaa, että lensit verkossa Brysseliin noudattaen tiukkoja VFR-lentoehtoja ja radioprotokollia. Sellainen paljastus merkitsisi sosiaalista itsemurhaa."

:D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Yhdistysten välistä pikkunaljailua pilke silmäkulmassa? ;D

Tuossa Virtuaalipuljan sivuilla kehuttiin kovasti tuon "sotimisen" realistisuutta. Minusta touhu ois vielä paljon jännempää (=realistisempaa) Jos oman virtuaaliMersun ohjaamossa räjähtäis virtuaaliAiracobran virtuaali37milllinen niin se "tuhoais" mun puuseen niin ettei se pelittäs muutamaan kuukauteen. Tulis hommaan vähän enempi todentuntua vaikka henki säilyiskin. Todellisuudessa sotataivaalla ei pelkästään ammuttu alas vaan siellä saattoi kuulemma pääsä myös omasta hengestään. :'(

Kyllä tämä virtuaalihomma on valovuosien päässä todellisuudesta.(myös siviilipuolella)

Monesti virtuaalimäkeen ajanut: ;D

Markku

P.S. tuosta tuli mieleen kun en ole itse verkossa sotinut: Jos joku ammutaan alas niin seuraako siitä joku jäähyilyaika tms vai pääseekö jatkamaan entteriä painamalla ?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään