Guest best_boy_1

FS2002 ei käynnisty, apua tarvitaan. (Ongelma ratkaistu)

8 viestiä aiheessa

Elikkä tuossa eilen asentelin koneelle formatoinnin jälkeen FS:n. No kaikki toimi erinomaisesti, kunnes asensin illalla Service Pack 1:n minkä jälkeen se alkoi näyttämään kuvassa näkyvää virheilmoitusta. Painoi tuossa Yes tai No palaa kuva windowsiin eikä FS käynnisty. Yritin poistaa tuon tiedoston ja vaihtaa uudempaan mikä FS asentaa defaulttina mutta se ei auttanut. Virheilmoitus tulee vaikka FS:n asentaisi kokonaan uudelleen ilman yhtäkään lisäosaa. Hyvät neuvot ovat nyt tarpeen ;).

[ Attachment removed / expired ]

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No ensinnäkin. Onhan sinulla fs2002.cfg tiedostossa nämä maagiset rivit.

 

[OldModules]

HostSB.dll=1

FSSound.dll=1

fssound.dll=1

 

Katson vähän tilannetta. Muuten, huomasin vasta nyt, että minulla on tuossa soundit kahteen kertaan, isolla ja pienella. ;D

 

Onhan se oikeassa paikassa ja oikea versio ? Tuossa oli muistaakseni jotain häikää, joissain lisäosissa.

 

[ Attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Rivit löytyy FS2002:n cfg:stä ja toi moduuli on kyllä oikeassa paikassa ;). Yritin laittaa uudelleen ne, muttei auttanut :-\. Eikai tässä tarvii taas koko konetta formatoida? :'(

 

EDIT: Juuri testasin muita pelejä, eikä niiden kanssa ilmennyt mitään ongelmia

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei nyt sentään vielä ruveta formatoimaan. Mites nuo virukset ja madot ? Entäs jos kokeilisit (omalla vastuulla) listä sinne OldModules hässäkkään rivin; traffic.dll=1 Tämä nyt on huuhaata, mutta en muutakaan näin äkisti keksi. ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei nyt sentään vielä ruveta formatoimaan. Mites nuo virukset ja madot ? Entäs jos kokeilisit (omalla vastuulla) listä sinne OldModules hässäkkään rivin; traffic.dll=1 Tämä nyt on huuhaata, mutta en muutakaan näin äkisti keksi. ;D

 

Tuon lisättyäni FS ei aukea enään ollenkaan eli ei tuu sitä alotuskuvaakaan, näyttövaan vilahtaa ja tulee takas wintoosaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuon lisättyäni FS ei aukea enään ollenkaan eli ei tuu sitä alotuskuvaakaan, näyttövaan vilahtaa ja tulee takas wintoosaan.

 

No joo, vähän kaukaa haettua se olikin. Eipä nyt tule muita konsteja mieleen. Ventaile kun gurut tulevat linjoille, eiköhän se tuosta vielä ratkea. :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

.

No joo, vähän kaukaa haettua se olikin. Eipä nyt tule muita konsteja mieleen. Ventaile kun gurut tulevat linjoille, eiköhän se tuosta vielä ratkea. :)

 

Eikai tässä muukaan auta, taitaapi jäädä huominen Montrealin F1-charteri väliin :(

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sain FS:n toimimaan tänä aamuna pienten tutkimustöiden jälkeen. Löysin WINDOWS kansiosta saman traffic.dll tiedoston kuin FS:n omasta MODULES kansiosta. Poistin tämän tiedoston ja asensin FS:n uudelleen ja sillähän se sitten lähti onneksi. :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään