Guest jokke29

F

6 viestiä aiheessa

Kyllähän se aika luonnollista on, että kun pisteiden keräys on tehty koko ajan vaikeammaksi niin statuksilta tippuu porukkaa. Mutta ainakin jyvät erottuu paremmin akanoista. ;)

 

Mutta sitten on nämä joilla Platina tipahtaa jo puolen vuoden reissuista, niin heidän määränsä luulisi pysyvän suht ennallaan.

 

Viime vuonna Taloussanomien liikematkustus-liitteessä oli Finnairilta annettu noin -määrät tier -korteista mutta eipä enää jaksa muistaa miten paljon niitä oli ulkona.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eipä ole itsellä korttia, mutta mm. tämän päivän BBC Worldin FastTrack-turismiohjelmassa puhuttiin näistä bonuspisteohjelmista ja puoli tusinaa valittajaa kertoi, että he eivät olleet saaneet itselleen kuuluvia bonuspisteitä ilman huomattavaa tappelua yhtiöiden kanssa.

 

Ohjelmassa neuvottiinkin lentomatkustajia mm. säästämään boarding cardit ja kaikki matkustustositteet ja jos yhtiö valituksen jälkeen kehoitti lähettämään ne todisteiksi siitä, että lento oli suoritettu, ohjelma varoitti siitä, että kannattaa ottaa valokopiot varmuuden vuoksi, jotta voi tarvittaessa tehdä valituksen kuluttajavirastoon, koska yhtiöt "vahingossa" hävittävät alkuperäiset...

 

Kaikkea joutuu näköjään tekemään ansaitsemiaan pisteitä saadakseen?

 

Sitäpaitsi, bonuslennoilla on yleensä rajoitukset lomakausina eli juuri silloin, kun asiakas haluaisi ilmaisen matkansa lentää, ja käyttämättömät bonukset umpeutuvat tietyn ajan kuluessa.

 

No, jossain olen nähnyt mainoksen siitä, että konsulttisetä kertoo, miten kasvatat bonuksiasi parhaiten. Jotenkin jäi muistiin se, että esim. jenkkilässä voi tienata ekstraa parilla first class-lipulla vuodessa, tsjp, jolloin bonusluokka upgreidataan...

 

No, näin FastTrack/BBC, enpä itse asiasta sen enempää tiedä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

En ihan pysynyt mukana mitä tuolla tarkoitat mutta esim. AA:n Finnair platina-korttia vastaavat asiakkaat saavat aina automaattisen upgraden lentäessään jenkkilän sisällä. (ei ihan halvimmista lipuista ja tietysti tilan puitteissa...käytännössä kuitenkin erittäin usein onnistuu)

 

Lähes sataprosenttisesti onnistuu... Pisteupgreidaajat tuntuvat lentävän pois kaukolentojen bisnesluokista kun platinalainen astuu lähtöselvitykseen... Tietysti siihen omaan Platinum-selvitykseen...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

AA:n sivulta:

Complimentary Upgrades

All elite status AAdvantage members enjoy complimentary upgrades to the next class of service for themselves and one companion when both are traveling on an eligible full-fare* Economy Class ticket within the U.S., Canada, Mexico, The Bahamas, Bermuda, the Caribbean and between the U.S. and Central America

 

Ja tuo full fare on Y ja B -luokat

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään