Guest Oranki

Pikku vinkkiä pilvistä !

4 viestiä aiheessa

Niin kun tuolla FSW:n sivuilla on kaksi päkkia: Highest Cloud Performance ja Fps fix v2 tai joku vastaava. Pitääkö siis nuo kummatkin asentaa vai onko tuo FPS fix systeemi niinku versio 2 tosta ekasta ???

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vertaa tiedostokoa ja lue readme-tiedostot - jälkimmäinen on kuten tiedosto sanoo korjaus (fix). Jos sinulla on jyräkkä prossu ja näytönohjain, älä näe vaivaa. Microsoftin pilvet ovat kauniimmat.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin mutta vaikka tuo jälkimmäinen on fix niin onko se fix fs2004:n omille pilville vai tolle Highest Clo...........-paketille. Sillä nuohan ovat kummatkin versio 2:sia. Älkää hermostuko oon tyhmä typerine kysymyksineni ! :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itselläni oli käytössä vanhan näytönohjaimen kanssa tuo "clouds" ja pikaisen uudelleen kertauksen jälkeen näyttäisi siltä, että se vaihtaa vain pilvitekstuurit, mutta "fix" vähän laajemmin tekstuureja (mukaanlukien pilvet) valaistuksessa ja taivaan väreissä tms. Pilvitiedostot näyttävät identtisiltä eli nämä ovatkin itsenäisiä paketteja. Sinun on vain päätettävä haluatko keventää ko. tekstuureja vain pilvien osalta vai laajemmin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään