Guest arzzi

Paras MD80 kone+paneeli FS2004:een?

3 viestiä aiheessa

Eli olen lennellyt jo pidemmän aikaan Virtual Finnairin MD80 -sarjan koneilla, joten mistäs löytyisi paras kone ja paneeli, ilmainen tai maksullinen versio?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ainakaan vielä talvella ei tuntunut löytyvän mistään siedettävällä lentomallilla varustettua MD-80-konetta. En ole varma, mitä VF käyttäää nykyään, mutta talvella oli tosiaankin vain yksi 80-kone FS2004:lle, mutta sen lentomalli oli kauhea.

 

Paneeleista voisi olla paras (tai ainakin talvella oli) Sutisen Samulin paneeli, ja tässä lainaus FSN:n tiedostokirjastosta löytyvän paketin esittelystä:

 

"The main list of features includes all the important instruments with working switches and knobs, simulation of all aircraft systems such as Electrical / Hydraulics / APU / Fuel / Warning / Pneumatics / Pressurization / Air Conditioning / Fire and Ice Protection, a semi-complete DFGS / Autopilot / FMA with most of the important functions and annunciations."

 

Kuulemma on jollakin ollut jotakin ongelmia toiminnan kanssa, mutta en osaa varmaksi sanoa, onko ollut käyttäjässä vika. Kyseinen paneelihan on varusteltu "peltimittarein". Voit kuitenkin halutessasi pienellä vaivalla gaugeja vaihtelemalla varustella tuolle Finnairmaisen EFIS-lookin.

 

Mutta: en ole tuota paneelia ikinä kunnolla kokeillut, koska lentomalli esti lentämisen...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään