Guest Athlonisti

Aikataulupaketit

6 viestiä aiheessa

Löytyykö mistään muualta aikatauluja (Aircraft, FlightPlans, Airports) kuin MostrealisticAi:sta ja ProjectAi:sta? Mulla on nyt asennettu kaikki Pai:n yhtiöt, sitte Suomen ilmavoimat ja manuaalisesti MRAi:n yhtiöt uusinta (TAAG Angola) myöten. Nyt pitäis saada lisää..... Project Ai:n sivuilla ois hirveesti paintteja, mutta vielä ku sais niille mallit ja (Aircraft.txt, FlightPlans.txt, Airports.txt)-paketin. Ehdotuksia?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Siis PAI:n sivuilla on niille modellit ! Löytyy sieltä official downloads-------> PAI Models &........... . Sitten siellä PAI:n sivulla on myös erikseen plaaneja joita voi asennella manuaalisesti. Ei noi Aircraft, Airports,.........)-paketteja taida muita olla. ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onhan niitä siellä, mutta kun maailmassa on muitakin koneita kuin ne, mitä siellä on. Kun ajattelin etsiä nyt vähän erikoisempaa liikennettä ja siksi olisi hauska löytää esim Military-modeleita ja General-Aircraft-malleja ja näitähän ei Pai:sta löydy. Mulla sitäpaitsi on jo kaikki Pai:n mallit.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onko kukaan teistä asentanut esimerkiksi MostRealisticAi:ssa olevaa DHL Operators:ia Ai-liikenteeksi? Siinähän oli koneita vaikka millä mitalla aina Lockheed Electrasta lähtien. Itsehän heilautin valkoista lippua tuon haasteen edessä jo siinä vaiheessa kun näin Aircraft.txt:n. Ainoa ongelma vaan, että mistä mallit... ???

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sen verran OffTopic:ia, että voiko sillon enabloida liikenteen, jos pelataan FS2K4:ää kahden koneen kesken lähiverkossa?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuohon viimeisimpään kysymykseesi en tiedä vastausta, mutta tuohon DHL:n juttuun vielä sen verran että esim. noiden plaanien tekijä/tekijät ovat tehneet plaanit IRL koneiden plaaneista simuun siinä toivossa että joku tekee kyseisille koneille modelit, mutta noita kaikkia malleja ei löydy välttämättä vielä simuun. Esim. tuota Lockheed:in mallia ei tietääkseni kukaan ole vielä tehnyt ainakaan AI-malliksi joten pitääpi vaan jaksaa odotella. ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään