Sami Puro

Lue ensin: Ohje - Maisema- ja lentokonesuunnittelu

1 viesti aiheessa

Tässä viestissä on kerrottu muutamia tärkeimpiä yleisiä asioita liittyen tähän nimenomaiseen keskustelupalstaan. Tarkemmat käyttöehdot löydät Säännöt-sivulta.

 

 

Yleistä

 

Maisema- ja lentokonesuunnittelu -keskustelualue sisältää aiheita, jotka liittyvät lisäosamaisemien ja -lentokoneiden suunnitteluun lentosimulaattoreille.

 

Voit kysyä lisätietoja ja vinkkejä kokeneilta kävijöiltä, tai esitellä itse suunnittelemiasi lisäosia tällä alueella. Lähetäthän kuitenkin pidemmät kuvasarjat Kuvakaappaus-alueelle.

 

Ennen kuin voit lähettää viestejä keskustelualueellemme, sinun tulee rekisteröityä ja luoda siten itsellesi käyttäjätunnus. Rekisteröityneenä saat myös muita etuja: voit valita käyttöliittymän kielen (englanti, suomi, ruotsi), näet mitä viestiketjuja olet jo lukenut ja voit siirtyä automaattisesti jokaisen viestiketjun uusimman viestin kohdalle. Rekisteröityneenä voit myös lähettää yksityisviestejä toisille käyttäjille ja näet heidän profiilinsa. Muista tutustua rekisteröintisivulta löytyviin keskustelualueen sääntöihin. Löydät säännöt myös täältä.

 

Palveluun liittyvät tekniset tiedotteet on luettavissa täältä.

 

 

Maisemansuunnittelu - Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

FAQ-osiostamme löydät infopaketin yleisimmistä suunnittelussa käytetyistä ohjelmista ja niiden käyttötarkoituksista.

 

 

Viestien otsikointi

 

Muista otsikoida uusi aloittamasi viestiketju asianmukaisesti. Hyvän otsikon tulee kuvastaa itse aiheen sisältöä, ja sen perusteella muut käyttäjät päättävät josko he avaavat koko viestin. Älä myöskään "huuda" otsikoissa, eli älä kirjoita kokonaan isoilla kirjaimilla.

 

Hyviä otsikoita:

 • "Uusi Fokker 50 -paneeli"
 • "FS2004 AI-liikenne kadoksissa"

Huonoja otsikoita:

 • "Apua!!!"
 • "Kyssäri"
 • "UUSI SIMULAATTORI"

 

Viestien sisältö

 

 • Jos aiot esittää kysymyksen, varmista ensin ettei joku muu ole kysynyt samaa asiaa juuri aiemmin - käytä siis keskustelualueen hakukonetta löytääksesi vastauksen.
   
 • Tutustu myös, usein kysyttyjen kysymysten ja ohjetekstien osioihin.
   
 • Ennen kuin kirjoitat viestin, mieti hetki sen sisältöä. Älä kirjoita viestiä, jos et keksi siihen mitään sisältöä.
   
 • Varmista ennen kirjoittamista, että lähetät viestin oikealle alueelle.
   
 • Muista kirjoittaa selkeästi - pisteet, pilkut ja isot alkukirjaimet! Selkeästi kirjoitettua tekstiä on muidenkin helppo lukea.
   
 • Kirjoittaessasi viestiä, paina enter-näppäintä vain jos haluat aloittaa uuden kappaleen tekstissä. Foorumin ohjelmisto hoitaa tekstin rivityksen muutoin itse.
   
 • Jos lainaat edellisen kirjoittajan tekstiä, käytä foorumin "lainaa" / "quote" toimintoa. Älä kuitenkaan tee ylipitkiä lainauksia, ja poista kaikki kuvat lainauksesta etteivät ne toistu useaan kertaan samassa viestiketjussa.

Lisäohjeita voit kysyä keskustelualueemme valvojilta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Vieras
Tämä aihe on nyt suljettu uusilta viesteiltä.